24-03-05

Here I am (this is me)...

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op m'n blogje. Het doet deugd om te lezen dat er (ondanks de voorlopig nog beperkte inhoud van m'n blogje) toch al mensen zijn langsgeweest :-)
 
Het wordt misschien is tijd dat ik mezelf even voorstel ... ik moet spontaan terugdenken aan die 1ste september waar we ons telkens moesten voorstellen aan ons nieuwe klasje. God wat was ik verlegen en haatte ik het spreken voor "grote" groepen ... gelukkig is dit met de jaren toch al verbeterd (al spreek ik nog altijd niet graag voor grote groepen :-)).
Wat willen jullie weten?
Ik ben 23 jaar oud (jong!), woon in HET boerengat der boerengaten in Vlaams Brabant, heb een (simpel) bureaujobke bij een postorderbedrijf dat kantoorstuff verkoopt aan bedrijven en ben een (voorlopig nog) happy single ...
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met de leuke dingen des levens ... muziek, shoppen (hey, I'm a girl :-)), friends & family, is goe gaan eten, reizen, sport (omdat het moet, niet omdat ik het zo verschrikkelijk leuk vind :-)) ...
Qua muziek kan je me vooral terugvinden op concerten van bvb Bryan Adams en optredens van coverbandjes (Magical Flying Thunderbirds, Plane Vanilla, ...) maar ik luister een beetje naar vanalles eigenlijk. Van disco over pop en rock tot punk.
Gisteren nog de nieuwe cd van Maroon 5 bemachtigd ... zalig!!
Verder ben ik m'n hart verloren in (aan?) Australië en ben ik volop aan het sparen om in 2006 mijn hart terug te gaan zoeken ginderachter :-)
 
Dit was het zo een beetje voor nu denk ik ... ik zit hier op het werk en af en toe moet er toch nog een klein beetje gewerkt worden, niwaar?
 
Als jullie nog iets willen weten ... geef me dan gerust een seintje en wie weet beantwoord ik die vragen ook wel ;-)
 
Tot binnekort!


11:43 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hi M'lady, here the Lord nog eens,
'yis idd beter uw lettertype ;-)
enne héhé nice meeting you :p:p:p:p:p

Gepost door: Lord CMS | 24-03-05

Ah... nu weet ik nog es iets meer over u! :-)

Gepost door: SoDa | 24-03-05

De commentaren zijn gesloten.