30-03-05

nieuws?

Net een flard opgevangen van het nieuws op 4FM ... het hoofdpunt van de dag: onze premier die onwel geworden is en vandaag terug in België is om enkele medische tests te laten doen.
De gezondheidsklachten van de premier zijn, volgens zijn woordvoerder, absoluut niet verontrustend.
De hoofdpunten gisteren in het nieuws ... de zeebeving in Azië (logisch natuurlijk en niet meer dan normaal) en ... de scheiding van Helmut Lotti ...
Is dit nu belangrijk nieuws? Binnenkort krijgen we ook nog de exacte tijdstippen waarop onze iets bekendere medemensen naar het toilet gaan in het nieuws voorgeschoteld... maar hey, wie ben ik om te oordelen wat nieuws is en wat niet? :-)

17:07 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

29-03-05

Evaluatie ... yuk!

Het was weer zover ... onze jaarlijkse evaluatie ...
Hier in het bedrijf is het de gewoonte dat je eerst zelf je beoordeling invult, dus dat je jezelf punten geeft van A tot E en dit op 8 verschillende "prestatiefactoren" (zoals ze het zo mooi kunnen zeggen :-)). Die punten  geven tot daartoe ... maar uitleggen waarom je jezelf een A (of een B, C, D, E) geeft op dat bepaalde punt ... yikes I don't like it. Elk jaar rond maart is het zover en slaap ik wekenlang slecht :-) Daarna krijg je nog een beoordelingsgesprek en worden jouw punten vergeleken met de punten die de baas je heeft toegekend.
Nu ja, dit jaar alles weer ingevuld, doorgestuurd, ik hoor er weer enkele dagen niks van tot vorige week ... Vorige week woensdag komt m'n baas naar me toe ... "D. het is weer is tijd voor je jaarlijks beoordelingsgesprek, volgende week woensdag om 11.00 in zaal W.".
Ik krijg al de kriebels en begin al na te denken over welke punten ik me waar heb gegeven ... zou ik het niet beter zus of zo hebben uitgelegd ... maw stress!! :-)
Allemaal goed en wel, ik heb me er al bij neergelegd als donderdag de baas naar me toe komt en vraagt om mee te komen ... "mijn meeting is uitgesteld en ik heb besloten om je beoordelingsgesprek nu te doen". Van een shockeffect gesproken ...
Kort samengevat alles was ok: "je sterke punten zijn bla, blabla en blablabla. Je zwakke punten ... hmmm eigenlijk heb je helemaal geen zwakke punten, je bent goed in alles wat je doet" en dit net het jaar dat we geen opslag krijgen ... verschrikkelijk :-)
Je bent goed in alles wat je doet ... lees: vanaf nu mag (moet!) je overal inspringen, krijg je 5 extra jobs bij en wordt je niet extra betaald ... :-)
Kmoet er wel bij vermelden dat ik echt niet mag klagen ... ik werk op 10 minuutjes van bij mij thuis, word relatief goed betaald voor wat ik maar moet doen, veel vakantie, toffe collega's ... de minpuntjes nemen we er wel bij! :-)
En wat nog leuker is ... kheb een leuk gesprek gehad met m'n baas en hij heeft gezegd dat mijn verlof voor Australië in 2006 geen enkel probleem zou vormen, yiha :-)
 
Ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van het paasweekend en lekker veel chocolade gegeten hebben :-)

Update: net een zakje Leonidas chocolade-eitjes van een leverancier gekregen ... kan ik er vanaf blijven??? Hmm, I don't think so :-)

16:34 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

26-03-05

Pasen!!

Je kan er de laatste maanden/weken/dagen niet meer naast kijken ... de klokken komen eraan!!
Deze nacht zullen de paasklokken hopelijk overvliegen en iets lekkers laten vallen in de tuin ...
 
Bij deze dus allemaal een vrolijk pasen toegewenst ... maak er een fijne dag van en geniet van het extra lange weekend!
 
Dikke kus

19:45 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

24-03-05

Stokjes...

Stokjes ja ... ik ben hier nog maar net begonnen en ons aller Lord CMS vond dat ik maar is voor een beetje entertainment moest zorgen ... u vraagt wij draaien dus bij deze een fotootje van ondergetekende in een kast en aangezien mijn kuit hier toch ook een beetje op te zien is, heb ik die opdracht ook weer volbracht ;-)
Voor de geïnteresseerden: het is niet mijn kast maar die van mijn zus omdat de mijne een ietsje te vol hangt :-)
Aangezien ik hier nog nieuw ben, ken ik zo direct niemand die het stokje nog niet heeft gekregen dus diegene die zin heeft om het op te vangen ... feel free!
 
Dikke kus


19:42 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Here I am (this is me)...

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op m'n blogje. Het doet deugd om te lezen dat er (ondanks de voorlopig nog beperkte inhoud van m'n blogje) toch al mensen zijn langsgeweest :-)
 
Het wordt misschien is tijd dat ik mezelf even voorstel ... ik moet spontaan terugdenken aan die 1ste september waar we ons telkens moesten voorstellen aan ons nieuwe klasje. God wat was ik verlegen en haatte ik het spreken voor "grote" groepen ... gelukkig is dit met de jaren toch al verbeterd (al spreek ik nog altijd niet graag voor grote groepen :-)).
Wat willen jullie weten?
Ik ben 23 jaar oud (jong!), woon in HET boerengat der boerengaten in Vlaams Brabant, heb een (simpel) bureaujobke bij een postorderbedrijf dat kantoorstuff verkoopt aan bedrijven en ben een (voorlopig nog) happy single ...
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met de leuke dingen des levens ... muziek, shoppen (hey, I'm a girl :-)), friends & family, is goe gaan eten, reizen, sport (omdat het moet, niet omdat ik het zo verschrikkelijk leuk vind :-)) ...
Qua muziek kan je me vooral terugvinden op concerten van bvb Bryan Adams en optredens van coverbandjes (Magical Flying Thunderbirds, Plane Vanilla, ...) maar ik luister een beetje naar vanalles eigenlijk. Van disco over pop en rock tot punk.
Gisteren nog de nieuwe cd van Maroon 5 bemachtigd ... zalig!!
Verder ben ik m'n hart verloren in (aan?) Australië en ben ik volop aan het sparen om in 2006 mijn hart terug te gaan zoeken ginderachter :-)
 
Dit was het zo een beetje voor nu denk ik ... ik zit hier op het werk en af en toe moet er toch nog een klein beetje gewerkt worden, niwaar?
 
Als jullie nog iets willen weten ... geef me dan gerust een seintje en wie weet beantwoord ik die vragen ook wel ;-)
 
Tot binnekort!


11:43 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-03-05

~Star - Bryan Adams~

"What cha wanna be - when you grow up"
"What cha gonna do - when your time is up"
"What cha gonna say - when things go wrong"
"What cha wanna do - when you're on your own"

There's a road - long and winding
The lights are blindin' - but it gets there
Don't look back - don't give up

There's a silver linin' - it's out there somewhere
Everybody wants an answer - everybody needs a friend
We all need a shinin' star on which we can depend

So tonight we're gonna wish upon a star
We never wished upon before - (gotta find what you're looking for)

There'll be times - in your life
Ya when you' be dancin' n' shit - but you ain't gettin' it
But don't get disillusioned - no, don't expect too much

Cuz if what you have is all you can get
Just keep on tryin' - it just ain't happened yet
Everybody wants ta be winner - everybody has a dream
We all need a shinin' star when things ain't what they seem

N' so tonight we're gonna wish upon a star
We never wished upon before - (gotta get where your heading for)

Everybody wants some kindness - everybody needs a break
We all need a shinin' star when things get hard to take
N' so tonight we're gonna wish upon a star
We never wished upon before


Goh dit is nogal nieuw voor mij zo'n blogding ... heb er al vele gelezen en ga ook trouw op bezoek bij enkele leuke blogjes maar zelf zo'n ding maken ... das iets anders :-)

Hoe kon ik beter m'n blogje opstarten als met de songtekst van een van m'n favoriete nummers :-)
Bij deze dus welkom op mijn blogje ... sit down, relax en stuur me gerust een mailtje of post een reactie!

Dikke kus


13:45 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |