12-04-05

Club Swing

Ondertussen zijn we al dinsdag en is het al weer enkele dagen geleden dat ik hier nog iets gepost heb ... shame on me ... :-)
Ik ben dan ook nog is "blog van de week" bij Spikkie (http://spikkie.skynetblogs.be) dus moet ik zorgen dat er hier deze week toch wel iets gepost wordt, nietwaar? :-)
Even een kort overzichtje van de laatste dagen dan ...
 
Zaterdag hebben we een dagje Brugge onveilig gemaakt. M'n zus en ik zijn er gaan winkelen en lekker gaan eten. Voor de Australië-liefhebbers is er trouwens een fantastisch winkeltje in het Oud Sint-Jan. Het winkeltje heet Australian House - Sydney 2000 en ze verkopen er leuke spulletjes uit (hoe raad je het) Australië ...
Eigenlijk niet al te veel gekocht juist de dvd van Pretty Woman (tja ... :-)) en de cd van Gabriel Rios (laat de zomer maar komen!! :-))
Zaterdagavond heb ik er dan nog een rustig avondje van gemaakt met een goeie film (maar ben de naam weer kwijt :-)).
 
Zondag lekker lang uitgeslapen en in de namiddag met de oma gaan pannenkoeken eten ten voordele van Ziekenzorg. Goh ja tis niet echt iets voor mij, al die mensen waartegen mijn oma mijn levensverhaal doet ... maar zo doe ik haar toch nog een pleziertje voor ik op reis vertrek.
'S avonds naar Zellik voor de terugmatch in de halve finale van de play offs in het volleybal. Lennik had vrijdag nipt tegen Roeselare verloren dus het beloofde een spannende match te worden. Onze mannen hebben fantastisch gespeeld en de match dus ook gewonnen, de belle is nu woensdag in Roeselare ... keep your fingers crossed! Als ze deze match winnen, spelen ze de finale tegen het oppermachtige Noliko Maaseik.
 
Gisteren was het dan weer werkendag ... weer een rustig dagje as usual, tijd genoeg dus om blogjes te lezen ;-)
Gisterenavond werd het tijd dat ik nog is naar de fitness trok voor onze les Club Swing. Op enkele weken leren we hier de choreografieën aan voor 9 nummers. Gisteren zijn we met 4 nummerkes begonnen (Lose my breath van Destiny's Child, Disco Inferno van The Tramps, Jump van Rupee en Think van Aretha Franklin - een fijne reeks dus). Het was de 1ste les van de nieuwe reeks en alle begin is moeilijk natuurlijk hehe de eerste lessen van een nieuwe reeks moeten we ons vooral concentreren op het niet over onze eigen voeten vallen ;-) 
 
Vandaag dinsdag ... kheb een half dagje vakantie om eindelijk is in te pakken (ik zeg al een week dat ik ga inpakken maar het komt er maar niet van :-)) en morgen dan mijn laatste werkdag voor de vakantie ...
 
 

09:40 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

australian icecream je weet wel die zwarte hoed van me da's een australische cowboyhoed! :D

Gepost door: Lord cms | 12-04-05

Ook bedankt... ...voor de publiciteit. Geniet van het inpakken en geniet dubbel van de vakantie. Ik had je wel graag zien swingen!

Gepost door: Spikkie | 12-04-05

Veel plezier met het inpakken....

Gepost door: SoDa | 12-04-05

* australiëee :p .. lol :) .. 'k ga je vanavond is proberen terug te mailen eh ;)

Gepost door: Kimmeke | 12-04-05

Zaaalig! Vakantie! Enkel in mijn dromen dit jaar..
En lees jij ook altijd blogjes op je werk? :oD
Waarvoor werken gaan al niet goed is, hè (maar eerst het echte werk afwerken, alé ik toch)

Gepost door: Tinkerbell | 12-04-05

De commentaren zijn gesloten.