26-04-05

~vrijdag 15*04*05~

Om 6.00 mijn bedje uit ... pijnlijke zaak, vooral omdat ik eigenlijk die nacht amper had geslapen omdat ik er toch wel tegenop zag om te vertrekken.
Een goeie hete douche, de laatste zaken ingepakt en om 7.15 klaar om te vertrekken.
Om 7.30 had ik afgesproken bij m'n reisgenote thuis, haar papa zou ons naar de luchthaven brengen.
Tegen 8.15 hadden we dan alle files getrotseerd en stonden we al op de luchthaven ... snel ingechecked (dan waren we toch al van de valiezen vanaf) en dan ja ... ja wat doe je dan nog 2 uur op een luchthaven?? Winkelen natuurlijk ;-))
Onze vlucht had een klein beetje vertraging (want iedereen wou blijkbaar tegelijk van de startbaan gebruik maken) maar toch min of meer op tijd op Londen Heathrow geland.
We moesten om 13.00 onze bus halen vanuit het Victoria Station naar Bognor Regis (zuiden van Engeland) dus het was eigenlijk een race tegen de klok want het metrostation van terminal 4 was afgesloten dus eerst met de bus tot in Hatton Cross, dan met de metro naar Victoria Station. Na een beetje zoeken onze Britse vrienden (die ik overigens nog nooit had gezien :-)) teruggevonden en samen met hen naar het Victoria Busstation.
Daar stapten we dus om 13.00 de bus op om rond 16.00 aan te komen in Butlins in Bognor Regis.
Butlins is eigenlijk een soort Centerparks maar dan anders :-) Voor het echte hoogseizoen van start gaat organiseren ze daar een soort van themaweekends voor 18+. Wij hadden gekozen voor het weekend "skoolreunion", 3 nachten in een bouwvallig appartementje en savonds shows en concerten van artiesten die "groot" waren toen wij nog naar school gingen.
Om 16.00 toegekomen, ingechecked en meteen ons appartementje gaan bekijken ... het was amper ne zakdoek groot. Ne living/keuken die misschien even groot is als een gewone slaapkamer, een mini-slaapkamertje en nog een kleiner badkamertje.  The thing is, er stonden 2 1-persoonsbedden in het slaapkamertje en dan nog een zetelbed in de living/keuken. Het zetelbed was amper groot genoeg voor 1 persoon en dat mochten we dan met 2 personen delen ... de badkamer, ik krijg er nog nachtmerries van ... vies en vuil en enkel een bad zonder sproeier. Ooit geprobeerd om je haar te wassen in een bad zonder sproeier?? Ik zeg het je ... tis nie simpel ;-)
Anywayz, om ons "verdriet" te verdrinken zijn we dan maar meteen naar de supermarkt getrokken om onze voorraden in te slaan. 's avonds dan nog frietjes gaan halen bij een fish and chips ding en dan konden we ons klaarmaken om een stapje in de wereld (lees: Butlins) te zetten. 4 vrouwen ... een mini-badkamertje ... gaat niet samen, zeker niet als iedereen er op z'n best wil uitzien ;-)
We did survive en om 21.00 stonden we aan de Center Stage aan te schuiven om binnen te mogen voor de eerste party-avond.
Viel best mee, ze begonnen met een show a la Grease... onschuldig vertier ... daarna was het dan de beurt aan de mannen van East 17 (voor de kenners onder jullie: er blijven er nog maar 2 over :-)). Ik vond die mannen vroeger niet echt slecht dus ze mochten zich wel bewijzen ...
Die mannen hebben een uurtje het beste van zichzelf gegeven en kmoet zeggen, kwas (ondanks de arrogante leadzanger) aangenaam verrast.
Ondertussen waren we al in de drank gevlogen en it was all good :-) Als laatste hebben we die avond nog Go West gezien (ik kende ze niet maar blijkbaar waren ze vroeger vrij populair in de Uk). Om 2.00 was het dan tijd om toch maar ons appartementje op te zoeken en om te proberen min of meer comfortabel de nacht door te brengen.
Die nacht heb ik max. 2 uurtjes geslapen ... dat zegt genoeg zeker?? :-))
 
Zo, dat was zo ongeveer de korte inhoud van dag 1 ...
Kheb nog een belangrijke mededeling alvorens dit berichtje te posten:
Ik wil toch nog even de tijd nemen om de mensen te bedanken die me smsjes hebben gestuurd toen ik in de UK zat en die ervoor gezorgd hebben dat ik me op de mindere momenten toch een pak beter voelde ... Thanks! Jullie zijn fantastisch!

16:45 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Pfffoe! Zo weinig slaap, 't zou voor mij niet zijn! :-)

Gepost door: SoDa | 26-04-05

Losbandige jeugd van tegenwoordig... In mijn tijd gingen we niet meer slapen...

Gepost door: Bert | 26-04-05

ik ben al kapot als ik amper 7uuur slaap :D

lol nee sounds good! enne tot welk uur kreeg je ginder alcohol?

Gepost door: Lord CMS | 26-04-05

Idd ik heb ook minstens 8 uur nodig om een beetje mens te zijn ... daarmee dat ik nog weken ga nodig hebben om slaap in te halen ... nu ja nix aan te doen :-)

Gepost door: Dana | 26-04-05

De commentaren zijn gesloten.