29-04-05

~zondag 17*04*05~

Deze dag kan ik eigenlijk in 1 woord samenvatten: hel!!
Zaterdagavond lichtjes teveel gedronken en ja dat bekoop je de volgende dag natuurlijk ...
Rond 3 uur zou ik in mijn "bed" gesukkeld zijn en rond 9.00 ben ik de eerste keer wakker geworden, volledig van de wereld ...
Ken je dat gevoel ... na 6 uur "geslapen" te hebben nog niet in staat zijn om op een rechte lijn te lopen, ik vond het alleszins niet zo fijn.
Uiteindelijk rond 11.00 uit de zetel gesukkeld, nog steeds niet in staat om iets zinnigs te zeggen :-)
Een badje gepakt en me aangekleed en toen zijn we met z'n allen nog een laatste keer Butlins gaan "verkennen".
Iedereen wou persé op de draaimolen (je kent die sjieke dingen wel met die houten paarden) dus ikke mee ... niet echt een aanrader als je barstende hoofdpijn hebt en nog steeds half draaierig bent hehe but hey, I survived :-)
De rest van de middag hebben we ons dan nog "nuttig" bezig gehouden met alles in onze valiezen proberen te krijgen (we hadden dan amper iets gekocht en het was nu al een probleem om die dingen terug toe te krijgen hehe)
 
Saves hebben we ons dan weer klaargemaakt voor de laatste avond die we konden uitgaan.
Die avond stond Chesney Hawkes op het programma, jullie kennen misschien zijn nummer "the one and only" nog wel? Ik had er niet echt veel van verwacht maar was toch aangenaam verrast... de mens heeft bijna een volledige set eigen nummers gespeeld op een paar covers na ... chapeau!  Tegen saves was ik ook al bijna terug mens te noemen hehe
We zijn vroeg doorgegaan en tegen 1.00 lagen we terug in onze nest want om 9.00 moesten we met ons bagage klaarstaan voor de bus ...
Nog effe melden dat ik die avond helemaal niks meer gedronken heb ... khad mijn lesje wel geleerd ;-)
 
Bij deze wil ik ook Everell (die al helemaal verontwaardigd in mijne mini-chat staat) bedanken voor de nuttige tip ... eten als je een kater hebt ... en effectief, die portie frietjes (tja in dat domein viel er niet echt iets gezonds te krijgen :-/) maakte toch een klein beetje meer mens van mij ...
 
Op de foto: Stuart ... de bassist van Chesney Hawkes grrrr ;-)

Update: Als jullie door mijn fantastische verhalen (ahum ;-)) ook naar Butlins willen, kunnen jullie meer informatie vinden op www.butlinsonline.co.uk

16:35 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Synalco go go go ...

Wie oh wie ... weet of seizoen 1 en/of 2 van Het Eiland al op dvd verkrijgbaar zijn??
Seizoen 1 is volledig aan mij voorbij gegaan maar seizoen 2 vond ik fantastisch en nu er toch geen 3de seizoen meer komt, zou ik toch graag alles nog is terugzien ... zo'n aflevering van Het Eiland is ideaal na een mindere dag op het werk :-)

Update: op dit moment heb ik nood aan Het Eiland :-)
Dat het maar rap weekend is, nog 4uur en half hier te zitten ... hell! :-)

10:17 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

28-04-05

Wist je dat...

... ik sproetjes op mijn schouders heb ;-) (waar blote schouders toch al niet goed voor zijn :-))

15:05 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

27-04-05

~zaterdag 16*04*05~

Rond een uur of 9 terug uit ons "bed" gekropen, we hadden amper geslapen maar het was niet te doen om daar nog een seconde langer te blijven liggen ...
Iedereen nog lekker moe dus besloten we om een wandeling te maken naar het stadje Bognor zelf, het was zaterdag dus hadden ze daar markt. Gezellig een wandeling langs de kustlijn gemaakt en wat rondgeneusd op het marktje. Daar een piercing gezien die ik MOEST hebben ... ik (idioot als ik ben :-)) heb ze uiteindelijk toch niet gekocht omdat ik niet zeker was of ik met mijn budget ging toekomen voor de komende week.
In de namiddag dan terug vertrokken naar ons "appartementje" om ons klaar te maken voor het volgende feestje. In mijn vorige postje heb ik al gezegd dat dit themaweekend een "skoolreunion" weekend was, dit wil zeggen dat vooral op zaterdagavond iedereen dus in z'n schooluniform uitgaat. Aangezien mijn reisgenote en ik Belgisch zijn en dus geen Brits uniform hebben, hebben we toch een beetje moeten improviseren (het werd een zwarte broek, een wit (vrij open) hemdje en een roze das). Iedereen uiteindelijk weer klaargeraakt (once again: 4 vrouwen en een mini-badkamer gaan absoluut niet samen!! :-)) en iedereen was ready to party!
Zaterdagavond speelden Wham Duran (een coverband die de hits van Wham & Duran Duran speelden) en Bananarama (je kent ze vast nog wel van "Venus").
Ik ben er in ieder geval goe ingevlogen die avond, zo goed zelf dat ik me nog steeds de helft van de avond/nacht niet meer herinner en ik echt niet weet hoe ik ooit terug in het appartement ben geraakt (als ik de geruchten moet geloven, hebben ze me tot boven mogen dragen ... :-s).
Witte wijn, tequilashots en alcoholische suikerspin is dus niet mijn ideale combinatie ... do not underestimate the power of alcoholic cotton candy ... I repeat: DO NOT ... :-))
 
Voor de vrouwelijke lezers moet ik er nog bij vermelden dat zo'n themaweekends heel populair zijn voor vrijgezellenweekendjes ... dus heel veel vrouwen en heel weinig mannen(kort samengevat: ik heb dus geen verhalen over knappe Britse mannen, I'm sorry :-)).
 
Ons aller Lord CMS vroeg me ook nog tot hoe laat er alcohol geserveerd werd, wel in de Center Stage kon je tot 3.00 terecht, daarna kon je naar Reds die tot 7.00 openbleef en vanaf 7.00 gingen alle andere bars dan weer open ... je kon dus de klok rond doorgaan :-)16:27 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

26-04-05

heupstokje...

Ik kreeg van SoDa dit stokje toegeworpen ... kmoet zeggen (kheb deze opmerking ook al ergens gelezen) de stokjes kruipen steeds hoger en hoger ... waar gaat dat eindigen??? ;-)

Update: na het bekijken van die foto op mijn blogje vind ik hem helemaal niet leuk meer ... :-)

19:43 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

~vrijdag 15*04*05~

Om 6.00 mijn bedje uit ... pijnlijke zaak, vooral omdat ik eigenlijk die nacht amper had geslapen omdat ik er toch wel tegenop zag om te vertrekken.
Een goeie hete douche, de laatste zaken ingepakt en om 7.15 klaar om te vertrekken.
Om 7.30 had ik afgesproken bij m'n reisgenote thuis, haar papa zou ons naar de luchthaven brengen.
Tegen 8.15 hadden we dan alle files getrotseerd en stonden we al op de luchthaven ... snel ingechecked (dan waren we toch al van de valiezen vanaf) en dan ja ... ja wat doe je dan nog 2 uur op een luchthaven?? Winkelen natuurlijk ;-))
Onze vlucht had een klein beetje vertraging (want iedereen wou blijkbaar tegelijk van de startbaan gebruik maken) maar toch min of meer op tijd op Londen Heathrow geland.
We moesten om 13.00 onze bus halen vanuit het Victoria Station naar Bognor Regis (zuiden van Engeland) dus het was eigenlijk een race tegen de klok want het metrostation van terminal 4 was afgesloten dus eerst met de bus tot in Hatton Cross, dan met de metro naar Victoria Station. Na een beetje zoeken onze Britse vrienden (die ik overigens nog nooit had gezien :-)) teruggevonden en samen met hen naar het Victoria Busstation.
Daar stapten we dus om 13.00 de bus op om rond 16.00 aan te komen in Butlins in Bognor Regis.
Butlins is eigenlijk een soort Centerparks maar dan anders :-) Voor het echte hoogseizoen van start gaat organiseren ze daar een soort van themaweekends voor 18+. Wij hadden gekozen voor het weekend "skoolreunion", 3 nachten in een bouwvallig appartementje en savonds shows en concerten van artiesten die "groot" waren toen wij nog naar school gingen.
Om 16.00 toegekomen, ingechecked en meteen ons appartementje gaan bekijken ... het was amper ne zakdoek groot. Ne living/keuken die misschien even groot is als een gewone slaapkamer, een mini-slaapkamertje en nog een kleiner badkamertje.  The thing is, er stonden 2 1-persoonsbedden in het slaapkamertje en dan nog een zetelbed in de living/keuken. Het zetelbed was amper groot genoeg voor 1 persoon en dat mochten we dan met 2 personen delen ... de badkamer, ik krijg er nog nachtmerries van ... vies en vuil en enkel een bad zonder sproeier. Ooit geprobeerd om je haar te wassen in een bad zonder sproeier?? Ik zeg het je ... tis nie simpel ;-)
Anywayz, om ons "verdriet" te verdrinken zijn we dan maar meteen naar de supermarkt getrokken om onze voorraden in te slaan. 's avonds dan nog frietjes gaan halen bij een fish and chips ding en dan konden we ons klaarmaken om een stapje in de wereld (lees: Butlins) te zetten. 4 vrouwen ... een mini-badkamertje ... gaat niet samen, zeker niet als iedereen er op z'n best wil uitzien ;-)
We did survive en om 21.00 stonden we aan de Center Stage aan te schuiven om binnen te mogen voor de eerste party-avond.
Viel best mee, ze begonnen met een show a la Grease... onschuldig vertier ... daarna was het dan de beurt aan de mannen van East 17 (voor de kenners onder jullie: er blijven er nog maar 2 over :-)). Ik vond die mannen vroeger niet echt slecht dus ze mochten zich wel bewijzen ...
Die mannen hebben een uurtje het beste van zichzelf gegeven en kmoet zeggen, kwas (ondanks de arrogante leadzanger) aangenaam verrast.
Ondertussen waren we al in de drank gevlogen en it was all good :-) Als laatste hebben we die avond nog Go West gezien (ik kende ze niet maar blijkbaar waren ze vroeger vrij populair in de Uk). Om 2.00 was het dan tijd om toch maar ons appartementje op te zoeken en om te proberen min of meer comfortabel de nacht door te brengen.
Die nacht heb ik max. 2 uurtjes geslapen ... dat zegt genoeg zeker?? :-))
 
Zo, dat was zo ongeveer de korte inhoud van dag 1 ...
Kheb nog een belangrijke mededeling alvorens dit berichtje te posten:
Ik wil toch nog even de tijd nemen om de mensen te bedanken die me smsjes hebben gestuurd toen ik in de UK zat en die ervoor gezorgd hebben dat ik me op de mindere momenten toch een pak beter voelde ... Thanks! Jullie zijn fantastisch!

16:45 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Gisteren ...

Gisteren had ik nog een laatste dagje vakantie ... lekker vroeg (9u :-)) opgestaan om de kranten te lezen van de voorbije week en om de rekeningen die vorige week toegekomen zijn, te sorteren (kvind rekeningen helemaal niet zo leuk :-))
Al mijn kleren van op vakantie gewassen en die liggen nu te wachten om te strijken ... fun! :-)
Tegen 14.00 mocht ik op de massagetafel van de kiné gaan liggen en om 15.00 werd ik dan bij m'n oma verwacht om boodschappen te gaan doen ...tegen 16.45 mocht ik dan taxi spelen voor de mama en de zus, 's avonds nog naar mijn Club Swing les en mijn dagje vakantie zat er alweer op ... waarom vliegen de vakantiedagen zo voorbij en lijken de werkdagen 48 uur te duren??

Nu eerst nog wat blogjes lezen en dan misschien is beginnen aan een eerste stukje van mijn "reisverslag" :-)

13:39 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

24-04-05

Ahum ...

Wahey, I'm back ... net thuisgekomen, de valiezen neergeploft, de cadeautjes uitgepakt & uitgedeeld en nu effe de mailtjes checken!
Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties ... verslagjes van de voorbije 10 dagen zullen in de komende dagen wel gepost worden, nu wil ik een voetbad en een boterham met Nutella ;-)
 
Dikke kus & glad to be back!!
 
 

21:23 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

14-04-05

Thanks!

Lieve bloggertjes ... bedankt voor jullie lieve reacties allemaal!
Kga jullie ongelofelijk missen (ok, tis maar 10 daagjes :-)) ook al ken ik jullie eigenlijk niet eens ...
Ik logeer van dinsdag tot vrijdag normaal bij iemand die een computer heeft ... dus misschien kan ik hier nog iets posten "live uit de Uk" :-))
Stuur me gerust ook allemaal mailtjes (je vindt de knop om me te mailen rechts bovenaan :-)), ik hoop ze ergens te kunnen checken :-)
Zo, ik ben er mee weg ... nog de laatste dingetjes inpakken, schoenen poetsen, teennagels lakken ... en vroeg gaan slapen!
 
Adios Amigos & tot binnekort!

20:34 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

13-04-05

Dipje?

Lieve bloggertjes ... het is mijn dagje niet vandaag vrees ik, net zoals het volgende week mijn week niet zal zijn ... Ik heb er echt geen zin in ...
Nu ja, eigenlijk zou ik blij moeten zijn, ik mag/kan op reis ... ik ben gezond, ik verdien geld om het reisje mee te betalen ... en toch ...
Waarom kan ik nooit "nee" zeggen? Waarom ga ik liever op reis tegen mijn zin in plaats van "nee" te zeggen? Iemand een goeie tip om dit te leren?
Alvast bedankt lieve bloggertjes ...
 
Nog een klein uurtje werken en het zit er op voor de komende week en half. Morgen waarschijnlijk nog een laatste berichtje van mij en dan ben ik partitos :-)

15:13 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

12-04-05

Club Swing

Ondertussen zijn we al dinsdag en is het al weer enkele dagen geleden dat ik hier nog iets gepost heb ... shame on me ... :-)
Ik ben dan ook nog is "blog van de week" bij Spikkie (http://spikkie.skynetblogs.be) dus moet ik zorgen dat er hier deze week toch wel iets gepost wordt, nietwaar? :-)
Even een kort overzichtje van de laatste dagen dan ...
 
Zaterdag hebben we een dagje Brugge onveilig gemaakt. M'n zus en ik zijn er gaan winkelen en lekker gaan eten. Voor de Australië-liefhebbers is er trouwens een fantastisch winkeltje in het Oud Sint-Jan. Het winkeltje heet Australian House - Sydney 2000 en ze verkopen er leuke spulletjes uit (hoe raad je het) Australië ...
Eigenlijk niet al te veel gekocht juist de dvd van Pretty Woman (tja ... :-)) en de cd van Gabriel Rios (laat de zomer maar komen!! :-))
Zaterdagavond heb ik er dan nog een rustig avondje van gemaakt met een goeie film (maar ben de naam weer kwijt :-)).
 
Zondag lekker lang uitgeslapen en in de namiddag met de oma gaan pannenkoeken eten ten voordele van Ziekenzorg. Goh ja tis niet echt iets voor mij, al die mensen waartegen mijn oma mijn levensverhaal doet ... maar zo doe ik haar toch nog een pleziertje voor ik op reis vertrek.
'S avonds naar Zellik voor de terugmatch in de halve finale van de play offs in het volleybal. Lennik had vrijdag nipt tegen Roeselare verloren dus het beloofde een spannende match te worden. Onze mannen hebben fantastisch gespeeld en de match dus ook gewonnen, de belle is nu woensdag in Roeselare ... keep your fingers crossed! Als ze deze match winnen, spelen ze de finale tegen het oppermachtige Noliko Maaseik.
 
Gisteren was het dan weer werkendag ... weer een rustig dagje as usual, tijd genoeg dus om blogjes te lezen ;-)
Gisterenavond werd het tijd dat ik nog is naar de fitness trok voor onze les Club Swing. Op enkele weken leren we hier de choreografieën aan voor 9 nummers. Gisteren zijn we met 4 nummerkes begonnen (Lose my breath van Destiny's Child, Disco Inferno van The Tramps, Jump van Rupee en Think van Aretha Franklin - een fijne reeks dus). Het was de 1ste les van de nieuwe reeks en alle begin is moeilijk natuurlijk hehe de eerste lessen van een nieuwe reeks moeten we ons vooral concentreren op het niet over onze eigen voeten vallen ;-) 
 
Vandaag dinsdag ... kheb een half dagje vakantie om eindelijk is in te pakken (ik zeg al een week dat ik ga inpakken maar het komt er maar niet van :-)) en morgen dan mijn laatste werkdag voor de vakantie ...
 
 

09:40 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

10-04-05

Inpakken ...

De trein-en vliegtuigtickets zijn geboekt, ons laatste hotelletje vastgelegd ... F. & C. verwachten ons vrijdag dus het wordt is tijd om in te pakken. Niet echt m'n favoriete bezigheid want ik wil altijd veel te veel meeslepen maar het moet :-)
En eerlijk gezegd ... ik wou dat ik al terug was ...
 
I'll never leave you behind
Or treat you unkind
I know you understand
And with a tear in my eye
Give me the sweetest goodbye
That I ever did receive

Pushing forward and arching back
Bring me closer to heart attack
Say goodbye and just fly away
When you comeback
I have some things to say

How does it feel to know you never have to be alone
When you get home
There must be someplace here that only you and I could go
So I can show you how I feel


(uit: "sweetest goodbye" van Maroon 5)

11:08 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-04-05

mijn "temperament"??

Een tijdje terug heb ik op www.psycho-test.net een vragenlijst ingevuld en vorige week kreeg ik dan de definitieve samenvatting van mijn temperament in mijn mailbox.
Kheb het op enkele blogjes al zien staan en ik zal mijn resultaat dan ook maar even op het www gooien.
Ondanks het feit dat toch wel enkele stukken volledig hetzelfde zijn als het resultaat bij mijn collega, moet ik toegeven dat het grootste deel toch ook wel klopt ... de mensen die mij irl kennen kunnen dat beamen (of ontkennen ;-)).
Update: kheb bij SoDa een goed idee gepikt (i'm sorry)... kheb er ondertussen ook enkele eigen comments aan toegevoegd waar het niet helemaal klopt :-) 

Dana is een totale levensgenieter, met alle zintuigen. Zij kan bijvoorbeeld zalig lang genieten van een ontspannend bad en houdt bijvoorbeeld ook van een zacht bed en van zachte kussens. Zij is meestal welgezind en ontspannen, soms misschien te ontspannen, niet gehaast, en zij geniet. Zij weet wat zij wil en wat zij wil is tastbaar: luxe, comfort en mooie dingen. Zij kan moeilijk zonder luxe en comfort. Dana wil een rustig leven, zonder veel problemen, zonder veel onverwachte wendingen.

Dana is vooral ook een vriendelijk persoon, die warmte en stabiliteit uitstraalt. Zij verstaat de kunst de mensen op hun gemak te stellen, en wordt hierdoor snel geliefd en vertrouwd door de mensen uit haar omgeving.

Zij streeft er vooral naar in harmonie te leven met haar omgeving, in eerste instantie met de andere mensen. Zij acht dit veel belangrijker dan het streven naar status en macht. Dana heeft dan ook veel behoefte aan affectie en waardering.

Dana houdt bijgevolg van bijeenkomsten waar zij met veel andere mensen kan kennis maken. Onder de mensen zijn geeft haar een gevoel van nabijheid en geborgenheid. Zij is ook goed in het onthouden van namen en gezichten. En als zij wat gedronken heeft, dan is zij nog meer ontspannen en sociaal dan zij gewoonlijk al is.  (Ik ben inderdaad wel graag onder de mensen al kan ik ook genieten van eens rustig alleen te zijn. Kheb wel mijn twijfels bij de bijeenkomsten waar ik kan kennis maken met veel andere mensen ... ben toch altijd een beetje terughoudend geweest als het op veel nieuwe mensen tegelijk ontmoeten aankomt :-))

Dana is ook een optimist die graag plannen maakt - veel liever dan ze uit te werken - en die ervan uitgaat dat de dingen meestal goed aflopen. Zij vindt het leven een fantastisch avontuur en is steeds op zoek naar nieuwe piekervaringen. Zij houdt ook niet van veel piekeren noch van zwartgallige gedachten: zij denkt liever aan iets plezierigs, het leven is zo al kort genoeg. En zij heeft een absolute hekel aan lijkbidders en zuurpruimen, waarvan zij vindt dat er veel te veel op deze aardbol rondlopen, en die haarzelf misschien wel een "losbol" zullen noemen met te weinig aandacht voor andermans behoeften.  (Niet van piekeren houden? Hmmm af en toe kan ik toch wel een beetje (te) negatief denken ... al is dat ook meestal snel over :-))

Dana is emotioneel goed voorspelbaar, heeft weinig last van humeurigheid. Zij zal zich niet snel boos maken, ook als kind deed zij dit al niet. Haar temperament is zeer gelijkmoedig, geduldig, met weinig intense opflakkeringen. Dana wordt bijvoorbeeld ook niet snel verliefd en als zij verliefd wordt dan geeft zij deze verliefdheid alle tijd om te groeien. (Deze vind ik ook best grappig ... ik word veeeel te snel verliefd naar mijn eigen goesting eigenlijk.)

Dana is gemakkelijk te begrijpen, heeft geen dubbele bodem. Je hoeft haar nog niet zo lang te kennen of zij heeft al geen geheimen meer. Zij heeft het hart op de tong, kropt haar gevoelens niet op. Integendeel, Dana is een gevoelige en sentimentele persoon (bij een sentimentele film komen de traantjes snel te voorschijn), en beschikt zeker niet over een olifantenhuid, er is integendeel gevaar dat zij te lichtgeraakt is. Ook in gezelschap laat zij haar emoties gemakkelijk vloeien. Zo kan zij bijvoorbeeld diep en smartelijk wenen (met het hele lichaam, als het ware vanuit de buik - excuseer ... ikke??) en kan op die manier gemakkelijk iemand voor zich winnen (ik zal niet snel zielig gaan doen om iemand voor me te winnen - het idee alleen al vind ik zielig :-)). En als zij iemand anders ziet wenen, dan is de kans groot dat zij ook begint.

Dana stelt intimiteit erg op prijs, je zult haar waarschijnlijk nooit aantreffen op een naaktstrand (idd ja hehe). Zij houdt ook van knusheid en gezelligheid en kan slecht tegen ontberingen.

Dana is een realist. Zij staat met beide voeten op de grond, zal niet snel gaan dromen en zweven (af en toe droom/zweef ik net iets te snel zelfs). Zij weet op elk ogenblik waar zij staat en waar zij naar toe wil. Zij zal niet gauw van koers veranderen. Zij is immers tevreden met het leven zoals het is. Zij is geen revolutionair, geen wereldverbeteraar. Zij houdt zich liever bezig met het hier-en-nu, in plaats van te ijveren voor een ideale toekomst.

Dana zal niet snel tegen de stroom inroeien, het gevaar bestaat integendeel dat zij te gemakkelijk toegevingen doet. Dana doet zelden kritische of scherpe uitspraken, zij is geen criticaster. Zij is integendeel zeer verdraagzaam en heeft graag mensen in haar buurt, zeker als ze ook verdraagzaam zijn, zonder hierbij te discrimineren of selectief te zijn. Dana is in de regel niet wantrouwig ten opzichte van anderen, misschien soms wel wat te goedgelovig. Soms maakt het gevaar dat dit vertrouwen zou kunnen beschaamd worden haar wel bang.

 

Dana is geen beeldenstormer, houdt zich strikt aan de algemeen aanvaarde normen, waarden en rituelen. Zo zal zij ook verjaardagen niet gauw vergeten. Dana zal dan ook niet snel experimenteren. Voor het oplossen van problemen houdt zij zich liever bij gekende methoden en feiten, maakt zij liever gebruik van haar ervaring dan nieuwe methodes te gaan bedenken. Zij zal ook niet gauw onbekende gebieden verkennen, zal bijvoorbeeld niet snel van werk veranderen.

 

Je kan Dana dus zeker geen durfal noemen. Zij heeft een afkeer van gokken en van andere onnodige risico's. Zij heeft ook een afschuw van fysiek gevaarlijke situaties, op dit gebied is zij minder dapper dan de gemiddelde persoon. Bij folteringen zou zij onmiddellijk door de knieën gaan.

 

Dana is zintuiglijk aangelegd. Zij is zelden verstrooid en heeft integendeel een goed oog voor details: als Dana iets heeft meegemaakt dan kan zij dat jaren later nog in geuren en kleuren beschrijven.

Deze eigenschap is zeer nuttig bij het oplossen van problemen: Dana herinnert zich dan nog goed hoe zij een dergelijk probleem de vorige keer heeft aangepakt en kan het daarom nu op dezelfde manier doen, wat haar tijd en energie bespaart.

In een relatie is Dana flexibel en bereid om water in de wijn te doen. Zij is  gemakkelijk in de omgang en in een discussie hoeft zij niet noodzakelijk gelijk te krijgen. Van haar zul je zelden harde of kritische uitspraken horen en zij maakt zich ook niet snel kwaad. Dana beschikt dan ook over zeer veel gevoel voor humor, omdat zij zichzelf zeer goed weet te relativeren.

Zij is bescheiden en plaatst zichzelf niet op de voorgrond. Zij lijdt eerder aan zelfonderschatting, haar zul je zeker nooit horen bluffen. Dana is niet uit op status en prestige. Het gezin neemt een centrale plaats in haar leven. Zij houdt veel van kinderen, heeft een uitgesproken kinderwens, en verlangt zelf regelmatig terug naar haar eigen kindertijd, toen het leven nog zorgeloos was (liever m'n leven nu dan m'n kindertijd ...)

Dana heeft anderzijds veel interesse voor de status en maatschappelijke positie van anderen. Zij is altijd goed op de hoogte van de nieuwtjes in verband met bekende personen en van mensen uit haar omgeving. Wat zij over iemand denkt is vaak een goede barometer van wat de algemene opinie is over deze persoon. Het gevaar voor roddelen is echter nooit ver weg (Deze vind ik gewoon gemeen :-), ik heb niet graag dat ze over mij roddelen (wie wel?!?) dus vind ik het ook niet echt gepast om over andere mensen te roddelen).

Indien Dana plots geconfronteerd wordt met tegenslag, moet zij met iemand kunnen praten, heeft zij behoefte aan meevoelen. Het doet haar deugd te weten dat haar vrienden er zullen zijn als zij hen nodig heeft.

Maar ook naar anderen toe is zij een gewaardeerd raadgever waarbij men altijd terecht kan. Zij is immers een uitstekend psycholoog, die zich goed kan inleven in de situatie van een ander.

Dana heeft er geen behoefte aan de baas te spelen of de vedette te zijn, dat mag iemand anders gerust doen. Zij staat niet graag in het centrum van de belangstelling. beschikt waarschijnlijk niet over natuurlijk leiderschap - Dana is eerder een volger dan een leider - In discussies heeft zij er geen probleem mee water in de wijn te doen. Dit heeft niets te maken met zwakte, maar alles met het vermijden van onnodige ruzies en problemen. Om iets te bereiken gebruikt zij veel liever haar natuurlijke charmes. En Dana is inderdaad uitermate charmant? Zij is dan ook populair bij haar - wellicht vele - vrienden, bij wie zij graag vertoeft; in geval van problemen kan zij dan ook altijd terugvallen op deze vrienden en kennissen.

Misschien mist Dana wel gedrevenheid en is zij eerder aan de luie kant. Zij kan misschien wel goed werken, maar heeft toch vaak een duwtje in de rug nodig om gestart te geraken. Zij houdt ook niet echt van zware lichamelijke inspanningen en is misschien niet echt sportief aangelegd. Als zij al aan sport doet, dan kost dit haar veel energie, veel meer dan het haar oplevert. Op middelbare leeftijd zul je Dana daarom wellicht niet meer op de atletiekpiste zien! Als zij sportief aangelegd is, dan is de kans groot dat zij graag zwemt. Qua werk beschouw ik mezelf niet als lui, mijn baas heeft toch niet te klagen :-). Sport is iets anders natuurlijk ... ik probeer minstens 2 uur in de week te sporten maar niet echt met volle goesting hoor en zwemmen tja ... ik kan helemaal niet zwemmen ;-)

Dana houdt enorm van lekker eten en drinken, en is over het algemeen goed op de hoogte van gastronomie en wijnen. Zij heeft een goede spijsvertering. Zij eet graag en snoept graag (en zoent graag) en moet daarom op haar dieet letten. Zij heeft grote moeite om een maaltijd over te slaan. De gruwelijkst mogelijke dood die Dana zich kan voorstellen is de hongerdood (nope, verdrinken of levend verbranden ...)

Dana is geen ochtendmens. Zij slaapt graag, en slaapt daarom waarschijnlijk meer dan nodig. Zij geraakt makkelijk in een diepe slaap en is 's nachts maar moeilijk wakker te krijgen, zo ontspannen is zij, ook in haar slaap. Dana beschikt over een rijk droomleven.

12:42 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

05-04-05

~This Time~

Unsure of yourself
you stand divided now
Which road will lead you there
Last time you fell and you hit hard
Your wounds have healed by now
But you still see your scars yeah

But it's not the way it used to be right now
You come so far to just let this go my friend
The same way you did the last time
You'll break when you fall
Don't make the same mistakes you did all over
You've got to believe in yourself this time.

(fragment uit "This Time" ~ 3 doors down)


19:43 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Happy Single?

Enkele postjes geleden vertelde ik jullie dat ik toch wel bij het groepje van "happy singles" behoorde ... mja af en toe is het wel ongelofelijk leuk om te kunnen doen wat je wil, wanneer je wil en met wie je wil ... tis leuk om met vriendinnen op stap te gaan, veel te veel te drinken en dan snachts uren liggen te kletsen over vanalles en nog wat ... maar iedereen heeft toch wel dat paar sterke armen nodig om in te schuilen als het even wat slechter gaat (ik geef alleen niet altijd even graag toe dat ik het als single niet altijd even leuk vind...) *sigh*

13:03 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

04-04-05

Bekerfinale in Bree

Gisteren speelden de heren van VC Pepe Jeans Lennik (de volleybalploeg waarvan ik supporter ben) de bekerfinale tegen VC Knack Roeselare in de Expodroom in Bree.
Het was gezellig, we zijn met 4 bussen vanuit Zellik naar Bree vertrokken, goeie sfeer op de bus, toffe mensen en iedereen was natuurlijk super gemotiveerd omdat we samen met Knack Roeselare (2de beste ploeg van het land) toch in de bekerfinale zaten (ipv Noliko Maaseik die landskampioen zijn).
 
Helaas was de match niet zo leuk als de trip naar ginder ... onze mannen hebben met 3-0 verloren tegen Knack Roeselare ... jammer maar wie weet wat het volgend jaar weer wordt.
Ik hoopte ginder nog wat spelers van Noliko Maaseik (die de finale organiseerden omdat ze verwacht hadden van zelf de finale te spelen :-)) tegen het mooie lijf te lopen ... mijn grote "idool" in het volleybal speelt namelijk bij de "concurrentie" Maaseik maar ook dat mocht niet zijn ... nu ja, niets aan te doen :-))

Ik zou zeggen ... keep up the good work mannen en wie weet spelen we volgend seizoen opnieuw de finale :-)
 

13:51 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Stokje van Lena

Ik kreeg een stokje toegegooid van Lena en dit ving ik met plezier ook weer op ... Ik moet eerlijk toegeven, deze keer hoopte ik al dat het stokje mijn richting zou uitgegooid worden want ik vind het echt een fijn stokje :-))
 
Ik word verondersteld van hier 5 dingen neer te schrijven die mij een zalig gevoel geven dus hier gaan we:
 
  • De eerste zonnestralen en de eerste keer kunnen buiten lopen zonder jas en met zomerschoentjes (zonder hierbij een longontsteking op te lopen :-))
  • Een leuk concert met fijne mensen op het podium en fijne mensen voor het podium, genieten van de super muziek en een fantastische afterparty ... ook een goed gespeelde volleybalmatch van de heren van Pepe Jeans Lennik hoort hierbij.
  • Australië ... en dan vooral weten dat je een reis naar Down Under geboekt hebt en de maanden aftellen tot het zover is ... en ginder dan ook weer genieten van de fantastische mensen, natuur & cultuur!
  • Gaan winkelen, geld op zak hebben en iets leuks vinden (meestal is het omgekeerd en vind ik de leuke dingen als ik geen geld op zak heb :-))
  • In de winter genieten van een goede film in een warm bed met een tas lekkere warme chocomelk (of iets straffer :-))

Ik kan hier nog wel effe doorgaan maar er werden maar 5 dingen gevraagd ... :-). Het stokje wordt doorgegeven ... check your maillbox!

13:15 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

01-04-05

Aprilvis

Het is weer helemaal aan mij voorbijgegaan maar blijkbaar is het 1 april vandaag :-)
Ik hoop dat niemand jullie al te erg heeft beetgenomen en dat alle aprilgrappen die jullie hebben uitgehaald, zijn geslaagd :-)
Met mij hebben ze tot nu toe nog niks uitgehaald maar ... de dag is nog lang :-)

16:16 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Lijstjes en things to do

Binnen 2 weekjes vertrek ik voor 10 dagen naar Engeland (van 15*04*2005 tot en met 24*04*2005 om precies te zijn).
Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om mee te gaan maar beloofd is beloofd ...
Ik, als lijstjes maniak, ben natuurlijk al enkele dagen bezig met een "things-to-do-lijstje" en een lijstje met wat ik allemaal moet meenemen. *Stress* :-))
Is het normaal dat een to-do lijstje alleen maar langer wordt ipv korter?
Is het normaal dat ik 2 valiezen denk nodig te hebben voor 10 dagen UK?
Kheb zo'n voorgevoel dat er wat water bij de wijn zal gedaan moeten worden en dat ik uiteindelijk toch best niet mijn hele kleerkast meeneem ... :-)
Als iemand tips heeft mijn lijstjes een beetje te verkorten ... let me know :-)

14:47 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |