02-05-05

~Maandag 18*04*05 & Dinsdag 19*04*05~

Ik herinnerde me net nog iets "leuks" van de beruchte zaterdagavond (met de tequilashots & alcoholische suikerspin enzo :-)) ... blijkt dat ik me aan iedereen die ik tegenkwam heb voorgesteld met de woorden "Hi, I'm from Belgium ..." (het feit dat ik uit België kwam was blijkbaar net iets interessanter dan mijn naam? ;-)) mja ... vrij belachelijk hehe maar ik wou jullie dit toch niet onthouden :-))
Rond 9.30 hebben we dan de bus genomen richting Londen. We hadden allemaal het voorbije weekend een beetje te weinig geslapen dus het was vrij stillekes op de bus ;-)
Rond 12.00 dan in Londen aangekomen, eerst onze bagage afgezet in het station daarna C. (een van de twee Britse meisjes met wie we op weekend waren) gaan uitzwaaien ... Zij was net alleen gaan wonen en had geen geld meer om nog een week met ons de bloemetjes buiten te zetten :-).
Tegen 13.00 hebben we dan de metro genomen richting Leicester Square waar we dan een half uur gedaan hebben over de beslissing waar we nu eigenlijk gingen eten :-)
Het is Garfunkels geworden, blijkbaar ook een of andere keten in de Uk waar je Italiaans kan eten maar ook steaks en omeletten ... iedereen kon dus kiezen waar hij zin in had en ik had eindelijk mijne pasta :-))
In de namiddag hebben we dan nog een klein beetje aan sightseeing gedaan (Trafalgar Square, Buckingham Palace, ...) en vooral geshopt. Blijkbaar hebben ze in Londen zo enkele cd-winkels van 3 verdiepen dus tja ... die dag hebben we toch een 3-tal uurtjes in cd-winkels doorgebracht :-)). Veel bussen en metro's genomen en vooral veel gewandeld.
Tegen 20.00 zijn we dan terug gaan eten (ik kan geen junk food meer zien ...) en tegen 23.00 werden we dan opnieuw in het Victoria busstation verwacht om de nachtbus te nemen naar Burnley.
Tegen 23.00 waren we alledrie zo moe dat we ons echt met de onnozelste dingen eerst bezig hielden (I've got hairspray ... and I'm not afraid to use it ... ;-)).
8 uur op de bus gezeten, twas niet echt een luxebus maar eerder een gewone lijnbus dus veel slapen zat er ook niet in (thank god for mp3-spelers) ... tegen 7.00 dan aangekomen in Burnley en van daar dan naar F. thuis. Meteen ons bed (in dit geval een dun matraske op de grond, dus niet echt veel beter dan het vorige :-)) ingekropen en tot smiddags geslapen.
Die dag hebben we verder eigenlijk niks constructiefs gedaan ... vooral gerelaxed hehe
 
Foto: Diego Luna for Zegna ... die foto's stonden op zo wat van de helft van de Britse dubbeldekbussen in Londen ... needless to say dat we toch blij waren als er nog is zo'n bus passeerde ;-)
Update: ik kan de foto hier op het werk niet vinden maar voeg hem van thuis uit wel toe :-)


15:25 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Alé dat klink toch dat ge nog een serieus toffe reis gehad hebt!
cd-winkel van 3 verdiepingen!! Amai, daar wil ik ook wel eens gaan snuiten.

Gepost door: Tinkerbell | 02-05-05

Relaxen... ... kan soms enorm deugd doen!

Gepost door: Kaajee | 02-05-05

De commentaren zijn gesloten.