17-05-05

druk druk druk ...

Ik krijg hier de vraag waar ik zit ... kheb het de laatste dagen een beetje druk gehad, ik had vrijdag nog een extra dagje verlof genomen en met pinkstermaandag erbij had ik toch weer 4 daagjes vakantie. Vandaag weer aan het werk en het is hier druk druk druk ...
Toch effe tijd maken voor een verslagje :-))
Vrijdag: rustig dagje, lekker uitgeslapen en een beetje rondgereden. Moest nog naar de kiné en de nagelstudio en nadien met m'n oma nog naar het shoppingcenter in Sint-Niklaas. Mijn oma komt eigenlijk niet al te veel meer buiten dus het was best een grote stap voor haar om nog is naar zo'n shoppingcenter te gaan ... Niet al te veel gekocht eigenlijk (kben fier op mezelf  :-)) juist een dvd'ke (Chocolat), een singletje (Eindelijk Rob Thomas - Matchbox 20) en nog maar is een fijn kleurtje lipgloss :-))
Zaterdag: in de namiddag opnieuw naar het shoppingcenter deze keer met mijn zus en de oma. Mijn oma had vrijdag toch nog iets zien hangen dat ze persé moest hebben en aangezien ik de enige chauffeur van dienst ben, wist ze meteen waar ze moest gaan aankloppen :-)
Zondag: om 2.30 mocht (lees: moest!) ik mijn bed uit voor een dagje Kent. Om 4.00 moest ik in de auto zitten om naar Mechelen te vertrekken, daar mochten we nog een half uurtje op de bus wachten. Om 5.00 dan eindelijk in Mechelen vertrokken, nog enkele mensen opgepikt in Groot-Bijgaarden, Aalst, Wetteren & Gent en daarna door naar Calais. Om 9.00 mochten we daar met de bus de shuttle op en om 10.00 stonden we al in Folkestone.
Doorgereden naar Rye, een supergezellig klein stadje waar alles eigenlijk nog zo'n beetje gelijk vroeger was, daar een stadswandeling gedaan en gaan eten. Daarna doorgereden naar Ashford. Normaal stond daar ook een stadsbezoek/shopping op het programma maar omdat het zondag was, waren de winkels daar toe. Het stadsbezoek werd dan vervangen door een bezoekje aan een outlet-mall. Een shoppingcenter met alle grotere merken (Ralph Lauren, Tommy, Armani, ... aan lage prijzen. Ja ... dat was dus zo'n beetje mijn ding (ondanks het feit dat ik niet echt een merkenmadam ben :-)) hehe gelukkig mochten we daar maar 2 uur rondlopen. Als ik nog 5 minuten langer had gebleven was ik failliet :-)
De buit: een t-shirtje, een truitje met lange mouwen en wat verwenspulletjes van bij Body Shop :-)
Vanuit Ashford nog doorgereden naar Chilham, een superklein dorpje waar de tijd echt nog is blijven stilstaan.
Kort samengevat heb ik heel veel kleine kerkjes en kerkhoven gezien, volledig mijn ding eigenlijk ... twas ook allemaal heel romantisch en een aanrader om te doen met iemand die je graag ziet ...
Ik was met de mama en de papa en dat heeft ons ook wel deugd gedaan ... zo is een dagje weg, geen gejaag, geen ruzies ...
Tegen 23.30 waren we dan terug thuis en ben ik maar in mijne nest gekropen.
Maandag: tegen 12.00 uit mijn bed gesukkeld, gegeten en tegen 14.00 mij voor tv geplaceerd met een goe filmke. Natuurlijk in slaap gevallen tot 16.00 ... met als gevolg dag ik snachts niet meer kon slapen :-))
Vandaag: met volle moed terug aan het werk ... theeft niet lang geduurd, tis hier superdruk en het steekt al een beetje

tegen ;-))
 
Voila, zo zijn jullie toch weer een klein beetje op de hoogte van mijn doen & laten :-))
 
Dikke kus - Dana
 16:10 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ahaa THx meid, zo weten we idd wat je allemaal hebt uitgespookt!
Verdorie jij hebt een boeiend leven! Ik kom gewoon nergens meer, jij ziet tenminste nog wat van de wereld...
Dikke kus!

Gepost door: Annemie | 17-05-05

* da's waar .. hebt al veel te veel vd wereld gezien! :p .. zelfs australië :p *jaloers* .. 'k zou beter ook is wa van die dingen gaan doen ..
en eum, nog veel succes op 't werk :)

Gepost door: LittleStar | 17-05-05

willen we anders wisselen? ikke jouw leven, en jij hier komen blokken?

Gepost door: Anne | 17-05-05

Och... Hoe drukker, hoe vlugger het voorbijgaat he...

Gepost door: SoDa | 17-05-05

Leukleukleuk! Ik wil ook naar Engeland! (en Londen! Met veel geld op zak!)
:oD

Gepost door: Tinkerbell | 17-05-05

Ik krijg hoofdpijn... ...van uw drukte....

Gepost door: Spikkie | 17-05-05

De commentaren zijn gesloten.