13-06-05

Weekend ...

Ff een kort verslagje van het weekend ...
 
Vrijdag: vrij rustig dagje opt werk ... had mij een halve dag verlof gevraagd om nog een beetje op te ruimen tegen dat de mams en paps thuis kwamen maar helaas had ik de "late" dienst en mocht ik hier tot 18.00 opt werk blijven zitten om niks te doen :-)
Tegen 21.30 werd taxidienst Dana dan aan het station van M. verwacht ... iedereen terug veilig en in 1 stuk thuisgeraakt en het plan was om vroeg in mijn nestje te kruipen. Helaas hadden de mams en de paps veel te vertellen en is het dus toch nog vrij laat geworden :-)
Zaterdag: smorgens naar de kapper ... zalig!! Ik ga bij zo'n dorpskapper waar je dus op zaterdagochtend enkel 60-plussers tegenkomt. Ik heb absoluut niks tegen die mensen maar om 9.00 op een zaterdagochtend ben ik nog niet wakker genoeg om hun levensverhalen te aanhoren. Maar de kapper op zich is zalig ... kzou alleen al naar de kapper gaan om mijn haar te laten wassen en om een hoofdmassage te krijgen ... we zijn ondertussen ook weer gekortwiekt dus we kunnen er weer een maand of 2 tegen :-)
In de namiddag dan naar het shoppingcenter ... ik was zo gefrustreerd over het feit dat ik vrijdag niet naar U2 kon, dat ik naar de cd-winkel ben getrokken om me enkele U2-cd'tjes aan te schaffen ... Kheb me eindelijk de laatste nieuwe gekocht en een best-of 1980-1990 met al die leuke oudere nummers zoals "With or Without You" en "Pride" ... zo heb ik me toch een klein beetje U2-sfeer in huis gehaald ;-)
'S Avonds ben ik met mijn beste vriendin naar de sinksefoor in Antwerpen getrokken, koud, nat en plakkerig maar vooral ook heel gezellig. Niet echt veel attracties gedaan, enkel zo'n ouderwetse paardenmolen (met van die echt houten paarden) en het reuzenrad ... dat was wel een ervaring op zich ... ik heb een beetje last van hoogtevrees dus ik werd al zenuwachtig toen ik nog maar dacht dat het bakje bewoog en heb me dus ook de hele tijd vastgeklampt aan het bakje :-)) Maar ik moet toegeven ... het zicht op Antwerpen bij zonsondergang was wel ongelofelijk mooi dus het was het wel waard :-)
Zondag: vaderdag ... ik had vrijdag in allerijl ons "stamrestaurant" nog opgebeld om te vragen of ze nog een tafeltje hadden ... gelukkig wel dus gisteren hebben mijn zus en ik getrakteerd op een etentje. Heel gezellig maar lang wachten ... ik heb niet altijd evenveel geduld in die zaken maar ik heb het overleefd ;-)
 
Tja ... vandaag zijn we weer maandag ... een nieuwe werkweek ... het is hier vandaag niet al te druk dus kan rustig wakker worden.
Have a nice day!!


11:27 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

* oeh :p de kapper :)) da's zoooo leuk :) 'k ga daar morgen namiddag ook nen tijd zitten :p ben 'k ook nog ff gekortwiekt voor de presentatie :)

Gepost door: LittleStar | 13-06-05

stokje? ben donderdag ook naar de kapper geweest :p hoor ik daar een kapperstokje opkomen? :p

Gepost door: thompson | 13-06-05

Over kappers gesproken... ...dat wassen en wriemelen in mijn haar, daar wordt ik week van...zalig!

Gepost door: Spikkie | 13-06-05

U2 heb er ook aan gedacht om een paar cds van hen aan te schaffen, als compensatie. (mssn best eerst vakantiejob doen... :-) )

Gepost door: SoDa | 13-06-05

en next tme you'll have to join us girl!!!
of ik spreek een vloek over u uit! :D

Gepost door: lord cms | 13-06-05

Sinksefoor Zalig was het... op die paarden in die oude draaimolen...
We verwachtten eigenlijk elk moment te kunnen wegrijden...
Jeugdsentiment maar wel heeeeeeel leeeuk.
En het reuzenrad heel scary maar we hebben onszelf overwonnen!!
Applausje voor onszelf ;-)))

Gepost door: Annemie | 13-06-05

Doe die van u dat ook! Dei van mij ook! Zaaalig, zo'n hoofdmassage! En ja, ook daar 90% vanuit het bejaardentehuis. En altijd aant klagen over het weer, welk weer het ook is :oD
Sinskenfoor! Daar wil ik ook wel eens naartoe. Mn zussie is een paar weken geleden geweest. (ik mocht niet mee, want ze ging met haar vriend :o))

Gepost door: Tinkerbell | 14-06-05

idd kappers ze zijn zalig :D

Gepost door: Anne | 14-06-05

Ben zaterdag bij mijn vaste kapster geweest.
Kapsalon exact in gent.
Ik heb daar zo genoten van de hoofdhuidmassage.
zaaaaaalig.
Mijn coupe was prachtig.

Gepost door: heidi | 30-11-06

knip knap knijp ben ook eens bij kapsalon exact geweest en ben er buitengekomen met een nieuwe kleur een tof coupke en leuke brush. Super goede bediening prijs kwaliteit.

Gepost door: saartje | 02-04-07

Ik ga al jaren in kapsalon excat in zwijnaardesteenweg ik ben heel te vrede van het kapsalon en de mensen die daar werken zijn heel vriendelijk mensen en zeker het hoofthuidmassage is heel goe.Daar moe je zeker naar toe gaan.groetjes evelien

Gepost door: evelien | 16-09-07

hey,wou aan iedereen laten weten dat ik voor kerst mijn haar liet opsteken bij kapsalon exact in gent op de zwijnaardsesteenweg en ik heb zeer positieve reacties gekregen.er was veel volk,heb een beetje moeten wachten maar het was de moete waard groetjes aan el mijn vrienden ellen.

Gepost door: ellen | 27-12-07

De commentaren zijn gesloten.