18-06-05

Magical ...

Heel effe tijd om een klein verslagje te schrijven over gisteren ...
Twas warm, absoluut ... heel gezellig ook ... we hadden om 12.30 afgesproken op de carpool in A. , van daaruit nog een uurtje naar zee, mooi op tijd aangekomen en (gratis!!) parking gevonden.
De rest van de middag genoten van het zonnetje, tgezelschap en het zeetje natuurlijk :-)
Ondertussen was ik (ondanks het regelmatig insmeren met factor 30) al verbrand ... vandaag doet het nog meer pijn dan gisteren, dat beloofd voor zondag :-))
De avond zelf was magisch ... om 21.00 begonnen de Antonio's te spelen, het volk dat op het terrasje zat was een beetje tam (lag misschien aan de warmte?) maar de mannen zagen het goed zitten en hebben er toch wel een feestje van gemaakt.
Rond 23.00 moesten ze even pauzeren omdat er een fantastisch mooi vuurwerk werd afgestoken en na het vuurwerk hebben ze nog een uurtje fantastische muziek gespeeld.
Op verzoek speelden ze dan "When the lady smiles" van Golden Earring en "Het is een nacht" van Guus Meeuwis & Vagant ... 2 van mijn favoriete nummers dus ik was ook weer helemaal in de 7de hemel ;-)
Ondertussen werd mij dan ook een oneerbaar voorstel gedaan door een oudere heer (ik schat hem rond de 65) die mij meteen een plaats om te overnachten aanbood ;-)
Like I said ... het was magisch ... goeie muziek, lekker eten & drinken, goed gezelschap, vuurwerk ... dat maakte mij heel blij maar ook een heel klein beetje verdrietig ... want hoe dikwijls kom je iemand tegen waarmee het klikt op alle vlakken?
Zondag trekken we terug naar Middelkerke, hopelijk is het daar wat koeler dan int binnenland ...
Geniet nog van jullie weekend!!
 

12:16 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

dus die nacht met die oudere heer was magisch :p:p:p:p
nee verdikke moest ik niet naar den doc geweest zijn was ik mss ook eens afgezakt naar de zee verdikke! en die antonio's wil ik nu ook wel ne keer zien :-)

Gepost door: Lord cms | 18-06-05

Inderdaad Dana ik vraag me dat ook af. De laatste 2 jaar heb ik toch nog niemand zo tegengekomen..
dadaa! ;o)

Gepost door: Tinkerbell | 18-06-05

.. Hier nog een verbrande mens :) De juiste tegenkomen is een kwestie van tijd...

Gepost door: casper | 18-06-05

;-) en zo ziet ge dat de vrouwen hun charmes behouden ... lol die oude mannen altijd!!!

Gepost door: g*lover | 19-06-05

De commentaren zijn gesloten.