20-06-05

Weekend!

Enkele dagen terug kreeg ik een smsje met de vraag of ik zin had om zaterdag iets te doen. Dat smsje kwam van een bloggertje, jullie allemaal welbekend, Tinkerbell (http://tinkerbell.skynetblogs.be). Natuurlijk had ik zin om iets te gaan doen ... normaal gezien ben ik altijd zo'n beetje afwachtend/terughoudend als het op mensen ontmoeten aankomt, die ik nog nooit eerder heb gezien maar nu had ik er meteen een goed gevoel bij :-)
Ik ga al van het begin van haar blogje bij haar lezen en het leek mij echt wel een fantastische madam dus de afspraak was zaterdag, 19.30 aan de Kinepolis.
Zo gezegd, zo gedaan ... na enkele smsjes en een telefoontje hadden we mekaar gevonden en konden we dus een filmke gaan zien. Snel werd ook duidelijk dat Tinkerbell in real life ook een fantastische madam is en ik denk niet dat het op heel de avond (met uitsluiting van de film) 30 seconden is stil geweest :-)
Aangezien we allebei toch wel een beetje gek zijn van film en niet echt een specifiek genre voor ogen hadden werd het "House of Wax".
Ik had er zelf nog niet al te veel over gehoord behalve dan het feit dat Paris Hilton in deze film zou doen waar ze goed in is ... strippen dus ... mja dat was voor mij echt niet de reden om te film te gaan kijken :-)
De korte inhoud: Op weg naar de grootste universitaire football kampioenschap van het jaar, besluiten Carly, Paige en hun vrienden om de avond voor de match te overnachten op een kamp. De volgende dag, ontdekken ze bij het opstaan dat iemand aan hun auto heeft gesleuteld. Doordat ze niet ter plekke willen blijven, aanvaarden ze iemand's uitnodiging om met hem naar Ambrose, het enige dorpje in de omgeving, te rijden. Aangekomen in Ambrose, worden ze meteen door haar hoofdattractie, Trudy's House of Wax, aangetrokken. Deze attractie is gevuld met levensechte wassen standbeelden en vlug ontdekken ze waarom deze standbeelden er zo echt uitzien... (
www.skynet.be).
De film was absoluut niet slecht, af en toe een klein beetje cliché en absoluut niet realistisch maar Chad Michael Murray was wel heel aangenaam om naar te kijken ;-)
Daarna nog naar Toon's Land (ik denk toch dat het zo heet) getrokken waar ze de beste cocktails maken ... de keuze was moeilijk, heel moeilijk (niet, Tink? :-)) maar uiteindelijk zijn we er dan toch uitgeraakt en hebben we genoten van een cocktail en een goeie babbel onder de sterren ... daarna nog een afsluitend drankje op een ander terrasje en dan was het weer tijd om in onze autootjes te kruipen en naar huis te trekken.
Het was een fantastische avond met fantastisch gezelschap en absoluut voor herhaling vatbaar!!
 
Over zondag ga ik hier verder niks meer vertellen ... twas ook weer een fantastische dag, misschien net een tikkeltje te fantastisch ... het kan zijn dat jullie eventjes niets meer van mij horen via deze weg maar het is misschien is tijd om na te denken en om de een of andere reden kan ik hier toch niet echt alles kwijt wat ik misschien wel zou kwijt willen ... tot binnenkort lieverds!

Update: hmmm denk niet dat ik het kan laten om iets te posten op mijn blog :-) Ik mag (lees: moet!) straks nog een hartslagtest gaan doen in de fitness ... alsof mijn hart nog niet snel genoeg slaat met deze temperaturen ... :-)
14:53 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

:-) sounds so great! ;-)

Gepost door: Lord cms | 20-06-05

Goeie reis! Naar wie of wat dan ook. Kom toch nog maar eens terug! We zullen je hier missen...(ik toch...) xxx

Gepost door: Spikkie | 20-06-05

ooohh moet ik je hier missen! Maar niet via de andere weg hè! Twas super, ik ga deze avond een verslagje schrijven, druk op het werk!

Gepost door: Tinkerbell | 20-06-05

..Hoe enkele dagen missen? ;) 'k begin nu precies wel spijt te krijgen dat ik niet ben afgekomen!

Gepost door: casper | 20-06-05

njammie, cocktails... :p drink er enen op mij :D

Gepost door: Anne | 21-06-05

*** inderdaad fitness bij zon warme temperaturen en dat na zo'n paar cocktails, dat loopt niet goed af! :-)

Gepost door: g*lover | 23-06-05

De commentaren zijn gesloten.