23-06-05

Help ...

Ik moet het kwijt ... het kan nie anders ... het jeukt!! :-)
Kben gebeten door een of ander beest (ik gok een moorddadig mugding :-)) en het jeukt ... verschrikkelijk!
Iemand enige tips tegen de jeuk? Kben hier al ne ganse dag met iets tegen de jeuk aant smeren maar het brengt geen verlichting ... en hier ne ganse dag zitten krabben van het kan niet meer, komt nu ook niet echt zo professioneel over eh (en idiote berichtjes posten op mijn blog is natuurlijk wel zo professioneel ;-)).
 
Kheb trouwens ook net opgemerkt dat bezoekertje 5000 hier weldra langskomt ... what to do? Kheb geen cadeautjes om weg te geven en ben ook geen shrink Tink dus ik vrees dat miss/mister 5000 het zal moeten stellen met een virtuele zoen ... tenzij jullie een ander idee hebben? ;-)

Update: op dit eigenste moment heeft ondergetekende een maagcrisis ... als ik mij ook maar een klein beetje zorgen maak of een beetje zenuwachtig ben slaat dat bij mij op de maag en schiet de maag in een kramp ... tprobleem is, ben ondertussen al immuun voor de meeste middeltjes en ik geef het toe, als het op maagpijn aankomt ben ik een echt klein kind ... ik kan er echt niet tegen (kbegin te zweten en te hyperventileren, krijg niet genoeg lucht -omdat de zenuwen van de maag op het middenrif liggen, kan je dan niet tegoei ademen heb ik me laten wijsmaken door een verpleegster - en ja dan loopt het allemaal erg fout) ... dus als iemand daar een afdoend middel voor weet ... laat het me dan alsjeblief weten ... :-)
(weer 1 van mijn kleine kantjes verklapt ;-))


13:47 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ik word zelf niet vaak gebeten door muggen ("zuur bloed" zegt mijn moeder) maar mijn zus zweert bij azijn. Ook es proberen?

Gepost door: AV | 23-06-05

in adventure-winkels kunde van "care plus" treffende" jeukbestijders door insektenbeten kopen

Gepost door: lord cms | 23-06-05

*** ja zoals AVke zegt moet azijn het normaal gezien doen

Gepost door: g*lover | 23-06-05

Muggebeten nooit last van eigenlijk, of ze jeuken toch niet. Maar tegen kinderen zeggen ze toch altijd dat ge er een kruisje met uw nagel in moet duwen en dat t dan stopt :o)
En van die maagcrisissen en alles er rondom, hier zit er nog zo eentje!!
Echt, ik heb ooit eens voedselvergiftiging gehad, en ik kreeg zulke steken in mn maag dat ik flauwviel ervan. Sindsdien mag er niet teveel schelen aan mn maag, of mn oren beginnen te suizen. .Raar..

Gepost door: Tinkerbell | 23-06-05

:-( Vannacht ook geambeteerd door een mug. Heb ze dan maar vergast... :-) Ik, weg uit de kamer en da mugske alleen met haar dood: een anti-insecten-stekker!!! Hehehe! ;-)

Gepost door: SoDa | 24-06-05

nog 65 te gaan I'll be back :D

Gepost door: Anne | 25-06-05

De commentaren zijn gesloten.