29-06-05

Donker!!

Het begint hier weer serieus donker te worden ... elke 2 minuten schiet er wel een collega naar buiten om de vensters/dakraampjes van de auto te gaan sluiten want we verwachten ons hier aan een serieus buitje ...
Ikzelf zou op dit moment dus liever onder mijn bureau kruipen dan eraan te zitten ... jaja bibi heeft het niet zo op onweer. Gisterennacht was het al van dat ... zwaar onweer boven ons huizeke en ik heb dus de ganse nacht wakker gelegen ... al twijfelend of ik toch niet onder mijn bed zou kruipen ;-)
Allez hier is het ondertussen al begonnen en ik denk dat ik mezelf is in veiligheid ga brengen:-)
Ik hoop alleen dat het niet hagelt want dat kan mijn pasgeverfd autooke niet aan denk ik ...
Als ik dit weekend is tijd heb en het niet vergeet (das dus geen garantie), ga ik is foto's nemen voor het schoenen-,handtassen-, agenda- en gsmstokje!


14:23 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De hond thuis ocharme! Normaal slaapt hij in de keuken. Maar hij kroop langs me op tot aan mn slaapkamerdeur deze nacht, en ik kreeg hem met geen stokken meer uit de gang. Nu ja, daar zijn geen ramen en in de keuken wel (of course!) Heb het beestje maar laten liggen, ocharme. Ikzelf vind het wel gezellig, kging vroeger zelfs aan het raam zitten om te kijken naar de bliksem :o)

Gepost door: Tinkerbell | 29-06-05

De commentaren zijn gesloten.