12-07-05

I'm back...

Hier zijn we weer ... min of meer ook weer een beetje happy :-)
Effe een kort weekendverslagje ...
Het 5 dagen gaan sporten van vorige week had als gevolg dat ik vrijdagavond halverwege de film weer ben in slaap gevallen. Het was nodig blijkbaar :-)
Zaterdag met mijn zus naar het shoppingcenter getrokken, ik moest toch ook is naar de solden gaan ... :-). Zaterdagavond vond ik het nodig om volledig opgetut naar de Magical Flying Thunderbirds te gaan kijken in Ranst ... volledig opgetut? Jaja, ondergetekende ging is nader kennis maken met de nieuwe roadie (zie 2 postjes terug) maar helaas ... mister sexy roadie was nergens te bespeuren ... :-)
Na een uur en half rechtstaan vond mijn rug dat het welletjes was geweest, ik kon niet meer mee springen en onnozel doen dus ben ik maar meteen naar huis gegaan. Onlangs is mijn rug verkeerd gekraakt geweest en sindsdien loopt alles een beetje vast ... ik dus naar huis en met twee "hotpacks" in mijn bed gekropen. Zondagochtend ging alles weer gelijk het moest :-)
Zondag weer een dagje thuis doorgebracht, genoten van het mooie weer en een paar filmkes die ik had opgenomen.
En ja ... ondertussen is het weer dinsdag en herhaalt het scenario van vorige week zich weer: werken, sporten, slapen, werken, sporten, slapen...:-) Was het al maar weer weekend :-))
Voor wie de Thunderbirds zelf graag is aan het werk ziet, is 25 juli een aanrader ... de Thunderbirds sluiten dan, net zoals vorig jaar, de Gentse Feesten af ... vorig jaar was het een feestje dus ik vermoed dat er dit jaar ook wel is een serieus feestje zou kunnen gebouwd worden! Tis het begin van mijn vakantie dus die kan al niet meer stuk ... :-)
Dan zit ik hier een kwartier aan dit postje te typen, vergeet ik toch nog wel het belangrijkste te vertellen zeker ... ik ga naar Kane!! Allez ja, ik ga hopelijk naar Kane ... het gezelschap werd gevonden, nu nog effe verifiëren met de taxi die me voor de deur zal afzetten en dan kan ik mijn ticketjes bestellen! Yiha! Can't wait :-))

12:40 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

over 3dagen en een half is het alweer weekend! :D

Gepost door: Anne | 12-07-05

haha amaai zeg gij profiteert er ook nogal van van de muziek :-)
enne zo sporten! :-) good girl!!! :D
allez nog veel plezier dees week!

Gepost door: Lord cms | 12-07-05

Mmmmmm.... Diene van Kane is een schoooooooooon manneke he :-). Ik ben jaloers!!!!

Gepost door: Josie | 12-07-05

Het zal de moeite lonen, meitie, al dat sporten.
En the magical flying thunderbirds wil ik echt wel eens aan het werk zien!

Hug!

Gepost door: Tinkerbell | 12-07-05

idd @ Josie: zijt maar zeker dat den Dinand een schoon manneke is ;-)
@ Tink: awel dat moeten we is regelen eh, die Magical Flying Thunderbirds spelen heel erg veel dus het moet wel is lukken ;-)

Gepost door: Dana | 14-07-05

De commentaren zijn gesloten.