18-07-05

Que Viva la Vida...

Hey lieverds!
Hier nog een update van uw trouwe dienaar ;-)
 
Vrijdag: kalm dagje opt werk, het verlof is begonnen dus dat wil zeggen dat heel veel van onze klanten ook in vakantie zijn en het bij ons lekker rustig is.
Gelukkig want ik zat al een hele dag met maag-en darmklachten :/
's Avonds toch nog gaan sporten. Toen ik thuis kwam wou ik nog een filmke zien maar ben helaas meteen in slaap gevallen. Nadien nog wakker gebeld door Bono van U2, live from Amsterdam... Everell had het geluk tickets te bemachtigen voor het concert van U2 in Amsterdam en hij belde me tijdens een van mijn all-time-favourites: "One". Nog een welgemeende dankuwel in de richting van Everell :-)
 
Zaterdag: taxi Dana was gereserveerd om wat rond te rijden met de oma ... niet echt praktisch als je last hebt van maag en darmen maar anders komt het menske ook nergens meer en ik ben al meer dan genoeg verwend door de oma dus voor wat hoort wat! :-)
Dat moest zij ook gedacht hebben want ik heb nog een rokje en
t-shirt cadeau gekregen ... vooral de mensen die mij kennen zullen dit ongelofelijk vreemd vinden want ondergetekende komt eigenlijk nooit buiten in rokjes ;-)
Zaterdag ook maar vroeg in mijn bedje gekropen om een beetje uit te zieken en zondag waren we dan terug onder de levenden :-)
 
Zondag: naar de car wash geweest ... had ik dus beter niet gedaan. Achteraf zag ik dus 2 plekjes op mijn auto. Tenminste, ik dacht dat het plekjes waren ... blijkt dat er gewoon 2 stukjes lak verdwenen zijn. Zoals een vampier 2 gaatjes in iemand's nek boort, mankeert mijn motorkap nu ook 2 stukjes lak. Allemaal niet zo erg ware het niet dat mijn autootje (my pride and joy) eind december volledig is herspoten van het groen naar het zwart ... en alles dus nog nieuw en vooral nog niet afbetaald is ... de mensen die me ook een beetje kennen weten dat mijn autootje mijn pride & joy is en tegen mijn auto is dus tegen mij ... ;-)
Deze week maar is naar de garage voor het begint te roesten ... Ik hoop dat mijn garagist het nog een beetje deftig kan oplossen.
 
Nu ja, vanavond naar Appels ... de Antonio's (www.antonios.be) spelen daar op een event van de chiro en aangezien dat vlakbij is moeten we toch ook even gaan kijken. Nu maar hopen dat het droog blijft...
Woensdag spelen de Thunderbirds (www.mft.be) op het "Bal National" in Brussel ... ik kijk er al naar uit ... ;-)
Daarna begint de vakantie!!!

11:25 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

eindelijk es iemand die de mft kent :D

Gepost door: Anne | 18-07-05

@ Anne Kennen? Das een understatement hehe kben maar een klein beetje gek van die mannen ... vorig jaar heb ik 90% van hun optredens gezien ;-)
beetje geschift maar that's me ;-)
Maar heel goe om weten dat jij ze ook kent, interessant nieuwtje ;-)

Gepost door: Dana | 18-07-05

maar anne toch!! ge weet toch al langer dan vandaag dat dana een beroepsgroupie is! zelfs van de Lord :D
ach, ik vind het heel erg jammer van de lak op je auto! iets war ik ook ferm kwaad zou voor zijn...
en veel muzikaal plezier hé meisje!
tot over enkel weken

Gepost door: lord cms | 18-07-05

Grooaaauww! vampiertjes aan je auto gezeten! Hoe durven ze!! Dat ze maar niet meer in je buurt komen, of anders kom ik eens af met mn stallion.Geniet van the thunderbirds ;o)

Gepost door: Tinkerbell | 18-07-05

De commentaren zijn gesloten.