19-07-05

Moe ...

Het is officieel ... ik ben moe ... gisterenavond een klein feestje gebouwd met het idee dat ik vanmorgen toch een halve dag verlof had en ik pas om 11.30 uit mijn bed moest. Nu dat was buiten mijn oma gerekend ... om 8.00 had ik de vaste telefoon beneden al gehoord en laten rinkelen ... maar om 9.00 ging mijn gsm die vlak naast mij lag waardoor ik toch wel een meter de lucht in vloog ... het was mijn oma, ik citeer "ja ik had al naar uw werk gebeld en naar het werk van uw zus en ik had ook al naar de vaste telefoon gebeld maar niemand nam op, ik was toch wel ongerust hoor", mijn opmerking "maar ik slaap nog" deed niks terzake en ze begon dus weer aan een verhaal dat minstens een half uur duurde ... met als gevolg dat ik dus moe ben ;-)
Nu effe over gisteren ... ik had mooi op tijd gedaan met werken, een badje gepakt en ik was zowaar op tijd klaar om te vertrekken :-) Rond een uur of 6 begon het bij ons te onweren en ik had dus al meer zin om onder mijn bed te kruipen ipv in de auto te kruipen. Uiteindelijk zijn we rond 20.00 vertrokken en de rest van de avond hebben we geen onweer of regen gezien (yiha!).
In Appels was het eigenlijk wel gezellig, een podium in het midden van de straat, een groot terras voor het podium en chiro-jongens die in korte (!) broek voor de bediening zorgden!
Tegen 21.00 kwamen dan ook de eerste mannen van de Antonio's aan en wat bleek ... HET lief  was meegekomen (degenen die the full story kennen, weten wel wie ik bedoel ;-)). Het haar in mijn nek kwam al recht en Dana had al goesting om naar huis te vertrekken voor het al begonnen was ... uiteindelijk dan toch gebleven en tijdens het mooie vuurwerk een leuke babbel gehad met 1 van de mannen over schouders, specialisten, kindjes en geopereerde vrouwen :-)
De vaste bassist Herman was met vakantie en werd vervangen door Dirk, het was heerlijk om hem te leren kennen (it's a small world after all), een fijne, down-to-earth bassist die ook in een aantal andere (en iets grotere) groepen het mooie weer maakt met z'n contrabas en/of basgitaar. Verder was het een avond van gepikte affichekes en veel gekus en nee over dat laatste klaag ik absoluut niet ;-)
Het was fijn ... met momenten ook minder fijn maar helaas daar is niets aan te doen ...
Na vandaag nog een volledige dag werken en mijn vakantie (van welgeteld een week en half) begint woohoo!

15:08 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

* oeioei .. HET lief :p :/ .. zal leuk geweest zijn .. *not*
nu ja .. 't viel precies uiteindelijk toch nog redelijk mee :) en geniet vd vakantie ;)

Gepost door: LittleStar | 19-07-05

nen bassist? nen mooien? Plz, tell me all about it... :p

Gepost door: Anne | 19-07-05

heb jij u bezondigd lady Jane? :D
nee profiteer er maar van! en dat lief, schot da mens ne keer ferm in haar kont zeg! :p

Gepost door: lord cms | 19-07-05

Woew! Enjoy!! :-)

Gepost door: SoDa | 19-07-05

Australia Hoi Lady Jane,

Ik zal hier maar efkes komen antwoorden, want ik weet niet of jij vaak op mijn blogje komt.

Ik ben gedurende 2 maanden de Oostkust rondgereisd. Van Melbourne naar boven tot Cairns. Heerlijk, zeker Cairns vond ik tof. Maar ook Sydney en Melbourne maakten het mooie weer... Als ik single was, zou ik ondertussen zeker naar ginder geëmigreerd zijn, maar mijn vrouwke wil ni. Jammer maar helaas...

Gepost door: Lazy | 20-07-05

De commentaren zijn gesloten.