20-07-05

holiday part one!!

Holiday part one?? Jaja bibi hier heeft haar vakantie van welgeteld 2 weken en half opgesplitst ... vanaf morgen een week en half en dan eind augustus nog is een weekje!
Kort samengevat wil dat dus zeggen dat ik nog welgeteld 39 minuten moet werken en mijn vakantie begint yiha!!!
Wat staat er mij zoal te gebeuren deze vakantie ... wel, we beginnen vanavond met het Bal National in Brussel met optredens van o.a. Johan Verminnen, Sandra Kim & natuurlijk The Magical Flying Thunderbirds ... vorig jaar was er erg veel volk dus ik denk dat we ons dit jaar ook wel aan een feestje mogen verwachten!
Morgen vier ik onze Nationale Feestdag door vooral veel niks te doen, in combinatie met een beetje opruimen :-)
Vrijdag mag ik nog is naar de nagelstudio en de powerplate, kmoet die dag voor mijn oma ook nog enkele boodschappen doen maar het wordt een relax dagje ... het weekend zit ik dan in Parijs, meerbepaald in Disneyland Parijs (yep, om het kind in mij tevreden te stellen:-).
Zondagavond laat thuis, hopelijk lekker slapen want maandag staat mij een dagje Gent te wachten. 's Avonds sluiten The Magical Flying Thunderbirds daar de Gentse Feesten af.
Voor de rest zal het een kalm weekje worden denk ik ... nog een afspraakje bij de tandarts de 27ste. Die dag mag wijsheidstand numero uno mijn mond verlaten ... ik heb al horrorverhalen gehoord over tanden trekken (ik heb ze nog allemaal dus nog geen ervaring op dat vlak) dus ik ben er niet echt gerust in :-)
De rest van de week zal ik hopelijk genieten van het mooie weer en zal er ook weer veel gesport worden.
Het laatste weekend verjaart mijn zusje dan en gaan we ons zaterdag laten verwennen in het schoonheidsinstituut en zondag lekker uit eten ...
De vakantie zal voorbij vliegen vrees ik ... in tegenstelling tot de werkdagen ;-)
Het kan zijn dat jullie me nu eventjes niet horen of toch niet echt regelmatig maar ik probeer om hier toch af en toe een teken van leven te geven!!
En als jullie me nodig moesten hebben ... you know where to find me!!
 
Kzie hier dat ik al bijna 6000 bezoekertjes heb gehad, ik stond er gisteren nog bij stil hoeveel fantastische mensen ik dankzij de blogjes heb leren kennen.
Mensen die allemaal een plaatsje in m'n hart hebben gekregen ... mensen aan wie ik mijn verhaal kwijt kan (en die hopelijk ook weten dat ze steeds bij mij terecht kunnen!) ... ik ken ze lang nog niet allemaal persoonlijk maar daar wordt aan gewerkt!!
 
Dikke kus

15:57 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

heel fijna verlof meid!

Gepost door: lord cms | 20-07-05

daar zullen we zeker aan werken :mD

Gepost door: Anne | 20-07-05

Te vroeg 5930

Gepost door: lena | 20-07-05

*** brrr wijsheidstanden moeten bij mij ook bijna getrokken worden... hopelijk kom je hier straks minder gruwelijke verhalen vertellen dan is er weer hoop voor me!

Gepost door: g*lover | 23-07-05

Ha meissie Kzit maandag misschien ook in Gent, wanneer spelen TMFT?

Dikke knuffel

Gepost door: Tinkerbell | 23-07-05

De commentaren zijn gesloten.