26-07-05

Before the night is over ...

Goeiemorgen!!
Alles goed met iedereen?
Mijn vakantie is ondertussen al enkele daagjes bezig dus wordt het is tijd om hier nog is te komen posten ... what have I been upto lately?
Wel, heb een heel leuk & spannend dagje/avondje achter de rug maar eerst nog effe over de voorbije dagen ...
Woensdag hebben we Brussel op z'n kop gezet op het Bal National, de Thunderbirds speelden daar als afsluiter en zoiets is ideaal om de vakantie te beginnen! We hebben het van de eerste keer gevonden dit jaar, al is parkeren in Brussel niet echt evident ... er was ongelofelijk veel en zat volk dus dat was niet echt ideaal maar je moet er iets voor over hebben ;-)
Niet al te lang gebleven zodat ik op onze Nationale Feestdag toch nog een klein beetje mens was ... vrijdag nog gaan sporten en met de oma rondgereden en vroeg gaan slapen want zaterdag moest ik om 4u mijn lekker warme nest uit.
Mijn zus had voor ons een weekendje Disneyland geboekt en das altijd wel fijn. Het enige nadeel: ik was vrijdag dus nog gaan sporten en heb blijkbaar een spier serieus verrokken in mijn linkerkuit. Zaterdagmorgend viel dat allemaal nog mee maar eens ik van de bus kwam, kon ik niet meer op dat been steunen ... zo heb ik dus het hele weekend in Disneyland rondgehuppeld :-) Tmoet nogal een zicht geweest zijn ;-)
Ik ga aan Disneyland niet al te veel woorden vuil maken, ben er al enkele keren geweest en ik vind het er nog steeds gezellig en toch wel een klein beetje magisch maar iedereen weet hoe het er in pretparken aan toegaat eh!
Maandag was een dag waar ik al heel lang had naar uit gekeken... de Gentse Feesten ... rond 14u zijn we in Gent aangekomen en wat sightseeing gedaan en natuurlijk geshopt :-)
's Avonds lekker (vegetarisch!) gaan eten en de leuke kraampjes gaan bekijken. Nu stond daar toch wel een kraampje van een piercingzaak van bij ons in de buurt ... en ja bibi moest een souvenir hebben van de Gentse Feesten dus na veel getwijfel nog maar een extra gaatje in mijn lijf laten boren... wat mij eigenlijk op mijn volgende gedachte bracht gisterenavond:
Volgens mij ben ik een klein beetje schizofreen ;-)
Ik ben gek van piercings & tatoeages (heb er zelf ook), kan een goed rocknummer echt wel appreciëren, vind ik zwart een fantastische kleur en doe niks liever dan flirten met ruige rockers (hoe ruiger, hoe liever ;-)) ... maar aan de andere kant ... vind ik roze & zachte dingen fantastisch, kan ik wegdromen bij een soft popnummer en wil ik niks liever dan een lieve partner om bij thuis te komen ... nu ja kort samengevat ben ik een mengelmoesje van vanalles en nog wat en op het moment gek op het leven ;-)
Wat denken jullie? ;-)

14:00 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

lijkt me perfect normaal! Echt waar, ik heb dat ook, en mijn frank is gevallen bij mijn ex-vriendje! Een ruige rock-ster, die ook pop-nummers speelt! Hetzelfde in het dagelijkse leven! De ruige rocker, die het weet te combineren met een lief zacht innerlijk dat op vele momenten bovenkwam! Het bestaat, en ook ik val daarop :D

Gepost door: Anne | 26-07-05

. Er zitten in mij ook twee verschillende persoontjes. Volgens mij is da normaal :-) Het moet nie altijd het zelfde zijn é :-D

Gepost door: Twinkeltje | 26-07-05

ola Nog een gaatje? Waardan? ;)
Inderdaad, lijkt me mooi ter afwisseling. iedereen heeft wel een ander mannetje in zich! Het zal ongetwijfeld een mooi souvenir zijn ;)

Gepost door: casper | 26-07-05

Ik vind je er zelf heel lief (en een beetje ondeugend ;oD) uitzien :oD
Ben ook zo'n mengelmoes, maar dat wist je al!
Knuf!

Gepost door: Tinkerbell | 26-07-05

. Mengelmoes is goed, een teken dat je van alle aspecten van het leven wil en kan genieten. Veel veel beter als afstompen in één richting...

Gepost door: Hephi | 28-07-05

De commentaren zijn gesloten.