31-07-05

Why, why, why????

Stupid, stupid, stupid ... sociale vaardigheden my ass ... soms krijg ik toch echt wel de kriebels van mezelf, hoe kan ik nu zo idioot zijn? Please tell me why ... :-)
 
Anywayz, beetje weinig geslapen en m'n avondje uit (dat, for the record, echt wel fijn was - op de laatste 5 minuten na) nog niet helemaal verteerd ... :-)

11:34 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

30-07-05

What if ...

What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
If I’d stayed ...
If you’d tried ...
If we could only turn back time ...
But I guess we’ll never know.
Kate Winslet ~What if~

Ik ben eigenlijk een echt "what if"-mens ... Wat als ik dit of dat zeg of wat als ik dit of dat doe ... nu ja het bovenstaande stukje tekst is voorlopig nog niet echt op mij van toepassing maar ik ben er wel een klein beetje bang voor eerlijk gezegd ... :-)

De korte samenvatting van de voorbije dagen:

  • Ben wijsheidstand numero uno kwijt (dju, weer wat wijsheid armer :-)) en het ging vlot, op 10 minuutjes was de zaak geregeld en de afspraak voor nummer 2 is gemaakt voor mijn volgende vakantie!
  • Verder heb ik eigenlijk vooal niets gedaan, beetje gesport, films gekeken, gelezen ... kortom: echt een paar daagjes vakantie!

Vandaag verjaart m'n zusje en gaan we een feestje bouwen op de halfoogstfeesten in Bellingen en morgen lekker op restaurant ...

Maandag terug aant werk ... das net iets minder goed nieuws maar dinsdag heb ik alweer een dagje vakantie om naar de zee te gaan met m'n lieve vriendinnen!

19:02 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

26-07-05

Before the night is over ...

Goeiemorgen!!
Alles goed met iedereen?
Mijn vakantie is ondertussen al enkele daagjes bezig dus wordt het is tijd om hier nog is te komen posten ... what have I been upto lately?
Wel, heb een heel leuk & spannend dagje/avondje achter de rug maar eerst nog effe over de voorbije dagen ...
Woensdag hebben we Brussel op z'n kop gezet op het Bal National, de Thunderbirds speelden daar als afsluiter en zoiets is ideaal om de vakantie te beginnen! We hebben het van de eerste keer gevonden dit jaar, al is parkeren in Brussel niet echt evident ... er was ongelofelijk veel en zat volk dus dat was niet echt ideaal maar je moet er iets voor over hebben ;-)
Niet al te lang gebleven zodat ik op onze Nationale Feestdag toch nog een klein beetje mens was ... vrijdag nog gaan sporten en met de oma rondgereden en vroeg gaan slapen want zaterdag moest ik om 4u mijn lekker warme nest uit.
Mijn zus had voor ons een weekendje Disneyland geboekt en das altijd wel fijn. Het enige nadeel: ik was vrijdag dus nog gaan sporten en heb blijkbaar een spier serieus verrokken in mijn linkerkuit. Zaterdagmorgend viel dat allemaal nog mee maar eens ik van de bus kwam, kon ik niet meer op dat been steunen ... zo heb ik dus het hele weekend in Disneyland rondgehuppeld :-) Tmoet nogal een zicht geweest zijn ;-)
Ik ga aan Disneyland niet al te veel woorden vuil maken, ben er al enkele keren geweest en ik vind het er nog steeds gezellig en toch wel een klein beetje magisch maar iedereen weet hoe het er in pretparken aan toegaat eh!
Maandag was een dag waar ik al heel lang had naar uit gekeken... de Gentse Feesten ... rond 14u zijn we in Gent aangekomen en wat sightseeing gedaan en natuurlijk geshopt :-)
's Avonds lekker (vegetarisch!) gaan eten en de leuke kraampjes gaan bekijken. Nu stond daar toch wel een kraampje van een piercingzaak van bij ons in de buurt ... en ja bibi moest een souvenir hebben van de Gentse Feesten dus na veel getwijfel nog maar een extra gaatje in mijn lijf laten boren... wat mij eigenlijk op mijn volgende gedachte bracht gisterenavond:
Volgens mij ben ik een klein beetje schizofreen ;-)
Ik ben gek van piercings & tatoeages (heb er zelf ook), kan een goed rocknummer echt wel appreciëren, vind ik zwart een fantastische kleur en doe niks liever dan flirten met ruige rockers (hoe ruiger, hoe liever ;-)) ... maar aan de andere kant ... vind ik roze & zachte dingen fantastisch, kan ik wegdromen bij een soft popnummer en wil ik niks liever dan een lieve partner om bij thuis te komen ... nu ja kort samengevat ben ik een mengelmoesje van vanalles en nog wat en op het moment gek op het leven ;-)
Wat denken jullie? ;-)

14:00 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

20-07-05

holiday part one!!

Holiday part one?? Jaja bibi hier heeft haar vakantie van welgeteld 2 weken en half opgesplitst ... vanaf morgen een week en half en dan eind augustus nog is een weekje!
Kort samengevat wil dat dus zeggen dat ik nog welgeteld 39 minuten moet werken en mijn vakantie begint yiha!!!
Wat staat er mij zoal te gebeuren deze vakantie ... wel, we beginnen vanavond met het Bal National in Brussel met optredens van o.a. Johan Verminnen, Sandra Kim & natuurlijk The Magical Flying Thunderbirds ... vorig jaar was er erg veel volk dus ik denk dat we ons dit jaar ook wel aan een feestje mogen verwachten!
Morgen vier ik onze Nationale Feestdag door vooral veel niks te doen, in combinatie met een beetje opruimen :-)
Vrijdag mag ik nog is naar de nagelstudio en de powerplate, kmoet die dag voor mijn oma ook nog enkele boodschappen doen maar het wordt een relax dagje ... het weekend zit ik dan in Parijs, meerbepaald in Disneyland Parijs (yep, om het kind in mij tevreden te stellen:-).
Zondagavond laat thuis, hopelijk lekker slapen want maandag staat mij een dagje Gent te wachten. 's Avonds sluiten The Magical Flying Thunderbirds daar de Gentse Feesten af.
Voor de rest zal het een kalm weekje worden denk ik ... nog een afspraakje bij de tandarts de 27ste. Die dag mag wijsheidstand numero uno mijn mond verlaten ... ik heb al horrorverhalen gehoord over tanden trekken (ik heb ze nog allemaal dus nog geen ervaring op dat vlak) dus ik ben er niet echt gerust in :-)
De rest van de week zal ik hopelijk genieten van het mooie weer en zal er ook weer veel gesport worden.
Het laatste weekend verjaart mijn zusje dan en gaan we ons zaterdag laten verwennen in het schoonheidsinstituut en zondag lekker uit eten ...
De vakantie zal voorbij vliegen vrees ik ... in tegenstelling tot de werkdagen ;-)
Het kan zijn dat jullie me nu eventjes niet horen of toch niet echt regelmatig maar ik probeer om hier toch af en toe een teken van leven te geven!!
En als jullie me nodig moesten hebben ... you know where to find me!!
 
Kzie hier dat ik al bijna 6000 bezoekertjes heb gehad, ik stond er gisteren nog bij stil hoeveel fantastische mensen ik dankzij de blogjes heb leren kennen.
Mensen die allemaal een plaatsje in m'n hart hebben gekregen ... mensen aan wie ik mijn verhaal kwijt kan (en die hopelijk ook weten dat ze steeds bij mij terecht kunnen!) ... ik ken ze lang nog niet allemaal persoonlijk maar daar wordt aan gewerkt!!
 
Dikke kus

15:57 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Life ...

Why do you have to go and make things so complicated?
I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated
Life's like this you
And you fall and you crawl and you break
and you take what you get and you turn it into honesty
and promise me I'm never gonna find you fake it
no no no

Avril Lavigne ~Complicated~

10:36 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

19-07-05

Moe ...

Het is officieel ... ik ben moe ... gisterenavond een klein feestje gebouwd met het idee dat ik vanmorgen toch een halve dag verlof had en ik pas om 11.30 uit mijn bed moest. Nu dat was buiten mijn oma gerekend ... om 8.00 had ik de vaste telefoon beneden al gehoord en laten rinkelen ... maar om 9.00 ging mijn gsm die vlak naast mij lag waardoor ik toch wel een meter de lucht in vloog ... het was mijn oma, ik citeer "ja ik had al naar uw werk gebeld en naar het werk van uw zus en ik had ook al naar de vaste telefoon gebeld maar niemand nam op, ik was toch wel ongerust hoor", mijn opmerking "maar ik slaap nog" deed niks terzake en ze begon dus weer aan een verhaal dat minstens een half uur duurde ... met als gevolg dat ik dus moe ben ;-)
Nu effe over gisteren ... ik had mooi op tijd gedaan met werken, een badje gepakt en ik was zowaar op tijd klaar om te vertrekken :-) Rond een uur of 6 begon het bij ons te onweren en ik had dus al meer zin om onder mijn bed te kruipen ipv in de auto te kruipen. Uiteindelijk zijn we rond 20.00 vertrokken en de rest van de avond hebben we geen onweer of regen gezien (yiha!).
In Appels was het eigenlijk wel gezellig, een podium in het midden van de straat, een groot terras voor het podium en chiro-jongens die in korte (!) broek voor de bediening zorgden!
Tegen 21.00 kwamen dan ook de eerste mannen van de Antonio's aan en wat bleek ... HET lief  was meegekomen (degenen die the full story kennen, weten wel wie ik bedoel ;-)). Het haar in mijn nek kwam al recht en Dana had al goesting om naar huis te vertrekken voor het al begonnen was ... uiteindelijk dan toch gebleven en tijdens het mooie vuurwerk een leuke babbel gehad met 1 van de mannen over schouders, specialisten, kindjes en geopereerde vrouwen :-)
De vaste bassist Herman was met vakantie en werd vervangen door Dirk, het was heerlijk om hem te leren kennen (it's a small world after all), een fijne, down-to-earth bassist die ook in een aantal andere (en iets grotere) groepen het mooie weer maakt met z'n contrabas en/of basgitaar. Verder was het een avond van gepikte affichekes en veel gekus en nee over dat laatste klaag ik absoluut niet ;-)
Het was fijn ... met momenten ook minder fijn maar helaas daar is niets aan te doen ...
Na vandaag nog een volledige dag werken en mijn vakantie (van welgeteld een week en half) begint woohoo!

15:08 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

18-07-05

Que Viva la Vida...

Hey lieverds!
Hier nog een update van uw trouwe dienaar ;-)
 
Vrijdag: kalm dagje opt werk, het verlof is begonnen dus dat wil zeggen dat heel veel van onze klanten ook in vakantie zijn en het bij ons lekker rustig is.
Gelukkig want ik zat al een hele dag met maag-en darmklachten :/
's Avonds toch nog gaan sporten. Toen ik thuis kwam wou ik nog een filmke zien maar ben helaas meteen in slaap gevallen. Nadien nog wakker gebeld door Bono van U2, live from Amsterdam... Everell had het geluk tickets te bemachtigen voor het concert van U2 in Amsterdam en hij belde me tijdens een van mijn all-time-favourites: "One". Nog een welgemeende dankuwel in de richting van Everell :-)
 
Zaterdag: taxi Dana was gereserveerd om wat rond te rijden met de oma ... niet echt praktisch als je last hebt van maag en darmen maar anders komt het menske ook nergens meer en ik ben al meer dan genoeg verwend door de oma dus voor wat hoort wat! :-)
Dat moest zij ook gedacht hebben want ik heb nog een rokje en
t-shirt cadeau gekregen ... vooral de mensen die mij kennen zullen dit ongelofelijk vreemd vinden want ondergetekende komt eigenlijk nooit buiten in rokjes ;-)
Zaterdag ook maar vroeg in mijn bedje gekropen om een beetje uit te zieken en zondag waren we dan terug onder de levenden :-)
 
Zondag: naar de car wash geweest ... had ik dus beter niet gedaan. Achteraf zag ik dus 2 plekjes op mijn auto. Tenminste, ik dacht dat het plekjes waren ... blijkt dat er gewoon 2 stukjes lak verdwenen zijn. Zoals een vampier 2 gaatjes in iemand's nek boort, mankeert mijn motorkap nu ook 2 stukjes lak. Allemaal niet zo erg ware het niet dat mijn autootje (my pride and joy) eind december volledig is herspoten van het groen naar het zwart ... en alles dus nog nieuw en vooral nog niet afbetaald is ... de mensen die me ook een beetje kennen weten dat mijn autootje mijn pride & joy is en tegen mijn auto is dus tegen mij ... ;-)
Deze week maar is naar de garage voor het begint te roesten ... Ik hoop dat mijn garagist het nog een beetje deftig kan oplossen.
 
Nu ja, vanavond naar Appels ... de Antonio's (www.antonios.be) spelen daar op een event van de chiro en aangezien dat vlakbij is moeten we toch ook even gaan kijken. Nu maar hopen dat het droog blijft...
Woensdag spelen de Thunderbirds (www.mft.be) op het "Bal National" in Brussel ... ik kijk er al naar uit ... ;-)
Daarna begint de vakantie!!!

11:25 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

14-07-05

Testing, testing ...

Is zien wat skynet met mijn postje gaat uitsteken ... de blogs blijken min of meer te werken maar al mijn linkjes werden door elkaar gegooid en hier en daar staat een titeltje int Frans, nog niet volledig in orde maar kom ... ben al blij dat ik (hopelijk) iets kan posten :-)
 
Na het fijne nieuws van Kane uit het vorige postje (de tickets zijn besteld trouwens) heb ik nog een fijn nieuwsje ... ik ga uiteindelijk dan toch naar Bryan Adams kijken. Was het niet echt van plan omdat de beste plaatsen al uitverkocht waren maar nu hebben we de VIP-tickets ontdekt ... ongelofelijk veel te dure tickets maar naar het schijnt krijg je de beste plaatsen, een voorbehouden parkeerplaats, lekkere hapjes en drank a volonté ... drank a volonté ... dat beloofd weer een feestje te worden ;-)
 
Gisteren kreeg ik ook nog is fotootjes van de voor-en achterkant (!!) van mister sexy roadie in mijn mailbox... kmoet zeggen, kheb het hier een hele dag, ondanks de airco, warm gehad :-)
Vanmorgen verblijde een vriendin mij met nog een fotootje van de voorkant van de roadie ....
*grrrr*  ;-)
 
Anywayz, dat was het voor vandaag wel denk ik ... nu het moment van de waarheid: wat gebeurd er als ik op het knopke "toevoegen" klik ... to be continued :-))

Update: jeuj, mijn postje werd werkelijk op mijn blog gezet ;-)

Update 2: kvoel mij helemaal zomers met mijn nieuwe lippenbalsem met kokosnoot ... ik ben verslaafd ;-)12:00 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

12-07-05

I'm back...

Hier zijn we weer ... min of meer ook weer een beetje happy :-)
Effe een kort weekendverslagje ...
Het 5 dagen gaan sporten van vorige week had als gevolg dat ik vrijdagavond halverwege de film weer ben in slaap gevallen. Het was nodig blijkbaar :-)
Zaterdag met mijn zus naar het shoppingcenter getrokken, ik moest toch ook is naar de solden gaan ... :-). Zaterdagavond vond ik het nodig om volledig opgetut naar de Magical Flying Thunderbirds te gaan kijken in Ranst ... volledig opgetut? Jaja, ondergetekende ging is nader kennis maken met de nieuwe roadie (zie 2 postjes terug) maar helaas ... mister sexy roadie was nergens te bespeuren ... :-)
Na een uur en half rechtstaan vond mijn rug dat het welletjes was geweest, ik kon niet meer mee springen en onnozel doen dus ben ik maar meteen naar huis gegaan. Onlangs is mijn rug verkeerd gekraakt geweest en sindsdien loopt alles een beetje vast ... ik dus naar huis en met twee "hotpacks" in mijn bed gekropen. Zondagochtend ging alles weer gelijk het moest :-)
Zondag weer een dagje thuis doorgebracht, genoten van het mooie weer en een paar filmkes die ik had opgenomen.
En ja ... ondertussen is het weer dinsdag en herhaalt het scenario van vorige week zich weer: werken, sporten, slapen, werken, sporten, slapen...:-) Was het al maar weer weekend :-))
Voor wie de Thunderbirds zelf graag is aan het werk ziet, is 25 juli een aanrader ... de Thunderbirds sluiten dan, net zoals vorig jaar, de Gentse Feesten af ... vorig jaar was het een feestje dus ik vermoed dat er dit jaar ook wel is een serieus feestje zou kunnen gebouwd worden! Tis het begin van mijn vakantie dus die kan al niet meer stuk ... :-)
Dan zit ik hier een kwartier aan dit postje te typen, vergeet ik toch nog wel het belangrijkste te vertellen zeker ... ik ga naar Kane!! Allez ja, ik ga hopelijk naar Kane ... het gezelschap werd gevonden, nu nog effe verifiëren met de taxi die me voor de deur zal afzetten en dan kan ik mijn ticketjes bestellen! Yiha! Can't wait :-))

12:40 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

08-07-05

Mijn weekje ...

What have I been doing this week?? Awel niet zoveel interessants eigenlijk, vandaar dat er ook niets gepost werd ... had dus niks te vertellen.
Mijn hele week bestond uit: werken, sporten, slapen, werken, sporten, slapen, werken, sporten, slapen en dat zo 5 dagen aan een stuk ... vrij saai, niet? :-)

14:27 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

04-07-05

the weekend ...

Vrijdag had m'n beste vriendin me overtuigd om nog is naar een optreden van The Magical Flying Thunderbirds te gaan ... mijn favoriete covergroep naast de Antonio's natuurlijk.
Vorig jaar vrij regelmatig gaan kijken maar dit jaar was het er om een of andere reden nog niet echt van gekomen.
Twas in Tielt te doen en eens daar aangekomen zagen we dat Wouter (finalist idool) nog bezig was dus zijn we daar even blijven kijken. Kmoet toegeven, hij deed het niet slecht ... een optreden met live muzikanten is natuurlijk leuker dan een bandoptreden maar hij deed het lang niet slecht.
Nadien de hysterische Wouter-fans proberen te ontwijken en toen was het tijd voor de Thunderbirds.
Tijd voor de 2 hoogtepunten van de avond ... zijnde de fotosessie met sexy gitarist Pallieter en het ontdekken van de nieuwe (sexy!) roadie.
Aan de fotosessie ga ik geen woorden meer vuil maken maar de nieuwe roadie ... mijn lieve god ... :-))
De korte samenvatting: zo'n beetje het type man waarvan je weet dat hij niet goed is voor de gezondheid :-), lang haar, gescheurde jeans, strak t-shirt en ogen die fonkelden, ogen waarin je zo de rock'n roll kon aflezen ... ik denk dat ik in de toekomst terug is regelmatiger naar de Thunderbirds moet gaan kijken (en dan niet alleen voor de muziek haha) ;-)
Zaterdag helemaal niets gedaan ... paar dvd'kes gekeken, beetje gelezen en that's it, beetje te rustig naar mijn zin eigenlijk :-)
Zondag dan met de mams, paps en de zus naar Maasmechelen Village getrokken ... kheb me mooi aan mijn voornemen gehouden om geen gewone kleren (enkel sportkledij) te kopen. De buit: een sportbroek, 3 t-shirts, een sportzak en een valies voor Australië 2007 (yep we denken vooruit :-)).
Maasmechelen Village was leuk om is gezien te hebben maar niet echt mijn ding. Geef mij maar een shoppingcenter met de gewone winkels ...
 
Bij deze even melden dat de songtekst uit de vorige post nog steeds van toepassing is en ik vermoed dat m'n beste vriendin zich er ondertussen ook in herkent.
Meisje ... ik weet ongeveer hoe je je voelt op dit moment en ik wou dat ik er iets kon aan verhelpen (was het maar zo simpel!) ... samen komen we er wel uit eh! Love ya meid! :-)

11:49 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

02-07-05

The way I feel ...

I'm not suposed to be scared of anything, but I don't know where I am
I wish that I could move but I'm exhausted and nobody understands (how I feel)
I'm trying hard to breathe now but there's no air in my lungs
There's no one here to talk to and the pain inside is making me numb

I try to hold this under control
They can't help me 'cause no one knows

Now I'm going through changes, changes
God, I feel so frustrated lately
When I get suffocated, save me
Now I'm going through changes, changes

I'm feeling weak and weary walking through this world alone
Everything you say, every word of it, cuts me to the bone
I've got something to say, but now I've got nowhere to turn
It feels like I've been buried underneath all the weight of the world

I try to hold this under control
They can't help me 'cause no one knows

Now I'm going through changes, changes
God, I feel so frustrated lately
When I get suffocated, save me
Now I'm going through changes, changes

I'm blind and shakin'
Bound and breaking
I hope I make it through all these changes

Now I'm going through changes, changes
God, I feel so frustrated lately
When I get suffocated, save me
Now I'm falling apart, now I feel it

Now I'm going through changes, changes
God, I feel so frustrated lately
When I get suffocated, I hate this
But I'm going through changes, changes

 
3 doors down ~Changes~

20:02 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |