03-08-05

Still alive...

Yep yep, ik leef nog ... met al die vakantiedagen kom ik er niet echt regelmatig aan toe om de computer aan te zetten en hier een verslagje neer te poten ...
Maar here I am ... terug aan het werk dus terug tijd om blogjes te lezen en hier wat idiote dingen neer te schrijven :-)
 
Gisteren had ik een dagje vakantie ... ik had welgeteld 1 dagje gewerkt na m'n vakantie en had al opnieuw nood aan vakantie :-)
Nee, een vriendin van me had van die backstage-pasjes voor Tien om te Zien gekregen en ze vroeg of ik zin had om mee te gaan. Wie me een beetje kent, weet dat hoe nuttelozer het programma, hoe liever ik het zie ... en tegen een namiddagje zee zeg ik ook niet nee natuurlijk!
Rond 15.30 zijn we vertrokken om rond 17.00 in Blankenberge aan te komen. Als je daar zo laat aankomt is het natuurlijk zoeken naar parkeerplaats en als je dan al een plaatsje vindt, kan je een uur te voet naar de plaats van het gebeuren.
Ik had op het weerbericht gelezen dat het max 20 graden ging worden aan de kust dus Dana was heel slim en had een truitje met lange mouwen aan. Heb ik daar spijt van gehad zeg ... het was zaaaaaaaaaaalig weer, veel te warm voor een truitje met lange mouwen maar ja :-)
Backstage bij te Tien om te Zien was het supergezellig, lekker weertje, goed gezelschap, leuke terrasjes en muziek (van the Magical Flying Thunderbirds - natuurlijk!!) ... wat heeft een mens meer nodig? Twas ook wel is leuk om te zien hoe het daar nu werkelijk aan toe gaat en wat er bij zo'n opname allemaal komt kijken. Ik heb er ook nog een kennis uit m'n verre verleden gezien, hij herkende me (helaas?) niet meer want ik ben de laatste 2 jaar toch wel fel verandert ... maar het was wel fijn te zien dat het op dit moment een stuk beter met mij gesteld is dan met hem (ok, af en toe ben ik best een slecht mens :-)).
De tijd is daar voorbijgevlogen en voor we het wisten waren de opnames gedaan en was het weer is tijd om naar het binnenland terug te keren ... tegen 1u30 lag ik terug in m'n bedje en ik moet zeggen ... het pikte vanmorgen. En nu zit ik hier halfdood op het werk, hoofdpijn, keelpijn ... maar nog aan het nagenieten van gisterenavond.
Wat staat er nog op het programma de komende dagen? Werk & sport voor vandaag & morgen, werk en een feestje bouwen met de Thunderbirds (en crew!! ;-)) op vrijdag, een ladies night voor zaterdag en we sluiten het weekend af met een optredentje van (kan het ook anders?) the Magical Flying Thunderbirds! Dan nog 2 weekjes werken en tis terug vakantie, yiha!!

Klein updateje: nog vergeten te vertellen dat 1 van de internationale gasten (naast Tony Christie - je weet wel van dat Amarillo liedje) James Blunt was ... een knappe Britse jongeman die net het liedje "You're beautiful" heeft uitgebracht! Mooi nummer, mooie jongen en daarbovenop nog sympathiek om een klapke mee te doen ook ... nice nice ... :-)
11:52 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

. Welkom terug! MFT rule!

Gepost door: hephi | 03-08-05

The MFT-band Ga je dan vrijdag naar het optreden van hen ?
Alvast totdan :-)

Gepost door: Lazy | 04-08-05

eerste blogbezoekje van mij hier ga ik regelmatig binnenspringen :) En ook ik ben een MFT fan!!

Gepost door: Elle | 04-08-05

De commentaren zijn gesloten.