08-08-05

Wat een weekend ...

Wat een weekend ... lang geleden dat ik nog zo'n zwaar weekendje heb gehad. Zwaar maar vooral ook heel erg leuk.
Het begon vrijdag al met een raceje tegen te klok om op tijd op de afgesproken plaats te staan. Ik had samen met mijn zus afgesproken met 2 vriendinnen om Gelrode is op z'n kop te zetten.
Ze hadden daar het lumineuze idee om Gelrock te organiseren met - natuurlijk! - the Magical Flying Thunderbirds.
Lazyman (http://lazyman.skynetblogs.be)  en ik hadden ook het fantastische idee om daar een mini-blogmeetingske te organiseren ... mja, kmoet zeggen ... het was ongelofelijk spannend (niet, Lazy?) :p
Het geluid was in Gelrode niet 100% maar dat lieten we niet aan ons hart komen en we hebben er toch wel een klein feestje gebouwd. Leuk gezelschap, onverwachte ontmoetingen aan het toilet en een fantastische groep on stage, wat heeft een mens meer nodig (owkee, niet op antwoorden - ik kan mij ook nog enkele leuke dingen inbeelden die een mens nodig heeft :-))?
Het was 4u gepasseerd toen ik in mijn bedje kon kruipen.
Zaterdagmorgend was ik om 9.00 al wakker ... ik had mijn zus beloofd om naar het shoppingcenter te rijden en ja das altijd een leuk vooruitzicht. Eerst langs de apotheker en dan door naar het shoppingcenter. Lekker pizza gegeten en niet al te veel gekocht (ik toch niet :-)). 1 van de dingen die ik wel heb gekocht was een sjaal ... een sjaal??? Ja inderdaad een sjaal ... het is augustus en ik heb werkelijk die sjaal ook al aangedaan...overdag is het nog te doen maar zo die optredens in openlucht in het midden van de nacht ... dan is het toch wel frisjes hoor!
Anyway, die avond doorgereden naar Sint Niklaas voor de Sterfeesten met - hoe kan het ook anders - the Magical Flying Thunderbirds. Toen we daar aankwamen, kregen we meteen een leuke verrassing ... het was op het "strand" te doen. Niet echt praktisch om in rond te springen maar het was toch weer is iets anders. Afgesloten met een prachtig vuurwerk ... 1 van de mooiste vuurwerken die ik toch ooit heb gezien.
Zondag een beetje uitgeslapen en mij opt gemakske gereed gemaakt om naar Paal te trekken ... daar was Paal op Stelten aan de gang en ja ook daar speelden The Magical Flying Thunderbirds dit weekend. Twas friskes en af en toe druppelde er wat nattigheid naar beneden maar het was een mooie afsluiter van het weekend...
Toch een klein beetje te weinig geslapen, met als gevolg dat ik hier op dit moment meer dood dan levend zit en probeer ik enkele interne kriebels te analyseren ... wat me ook niet echt makkelijk valt op dit moment ...
Maar hey ... nog 4 daagjes en tis weekend ;-)

14:26 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Gij hebt gewoon 3 keer naar MFT gaan kijken dees weekend ? Daar hebt ge me niks van gezegd. Trouwens, over die onverwachte ontmoetingen moet ge me ook is briefen ;-)
Groetjes,

Lazyman

Gepost door: Lazy | 08-08-05

3 keer op 1 weekend? gij zijt addicted, jong ;o)

Gepost door: Anne | 08-08-05

tja ... @ Anne: idd ja, maar tis een gezonde addiction eh (hoewel?) :-))
@ Lazy: da briefen zal alleszins nie voor hier zijn (maar kweet u te vinden :-)) ... nie iedereen moet da hier weten ... ;-)

Gepost door: Dana | 08-08-05

*** The M.F.T.? GEWELDIG hé? Ik ga binnenkort ook! :-)
Nog een fijne maandag Lady!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 08-08-05

Let maar op voor overdossisen! :oD
Heb je al een concert gemist van hun? ;)

Gepost door: Tinkerbell | 08-08-05

euhm hebben die mannen niet elke keer dezelfde act als ze optreden? Ik heb ze vorig jaar twee keer gezien en ze waren elke keer schitterend maar de komische noot was toch telkens hetzelfde. Als ik van u was, ik zou solliciteren voor een jobke bij de Charel :-D

Gepost door: Péke | 09-08-05

oké ... nog ene keer ... yep, ik heb al veel concerten van hen gemist maar in de zomer spelen ze altijd op superleuke festivalletjes waar ook altijd meer te doen is dan enkel het optreden van de Thunderbirds. En ja de act is in grote lijnen idd hetzelfde... maar zelfs als je 2x op 1 avond gaat kijken zul je nog merken dat er verschillen inzitten (oké geen noemenswaardig grote verschillen maar als je de show zo'n beetje van buiten kent, vallen er toch steeds nieuwe dingen op :-)). En als laatste ... zelf al zou de show volledig hetzelfde zijn, zou ik nog evenveel gaan kijken. Het gaat mij vooral om alles rond zo'n optreden. Ik heb daar de meest fantastische vrienden leren kennen, ik leer nog steeds nieuwe mensen kennen daar en de sfeer is telkens opnieuw geweldig ... over het algemeen gaat het hier gewoon over een hoop goeie vrienden die een feestje gaat bouwen :-)


Dana

Gepost door: Dana | 09-08-05

De commentaren zijn gesloten.