11-08-05

hmmm ...

Ik voel mij toch precies een beetje moe ;-)
Happy, happy, happy maar toch moe ... kben wel nog een beetje aant nagenieten van gisterenavond :-)
Kwas lekker vroeg thuis van het werk dus had meer dan tijd genoeg om mij klaar te maken (en geloof mij af en toe kan dat toch best wat tijd in beslag nemen :-)) met als gevolg dat ik zowaar een uur voor ik moest vertrekken al helemaal dressed up en ready to party was :-)
Tegen 21u30 werd ik aan den Duvel (you know - de brouwerij) verwacht waar ik zou opgepikt worden om naar Bornem te rijden. Bornem organiseerde een klein evenementje ivm de dodentocht die dit weekend plaatsvindt. Het nieuwe kerkplein zag er goed uit en we hebben ons daar op ons gemak op een terrasje geplaceerd met een goed glas wijn.
Tegen 23u00 hebben we dan ons ticket gekocht en ons een goed plaatsje gezocht voor het optreden van - jawel - de Magical Flying Thunderbirds. Weer een fijne show in een lekker warme en droge tent (geef mij maar 100x liever een optreden in een tent dan een festival in openlucht :-)) en een leuke babbel achteraf.
Twas 2u30 toen ik eindelijk in mijn bedje lag en om 6u30 ging de wekker voor de eerste keer, voor iemand die in principe 10 uur slaap nodig heeft is 4 uur toch echt wel weinig. Met als gevolg dat ik hier al een hele ochtend hyperactief zit te doen om toch een beetje wakker te blijven... maar de zoete herinnering aan gisteren doet me wegdromen ... als dat maar goedkomt :-)
 
Strakskes komt er hier ook nog de songtekst van de week aan ... kmoet mijn keuze nog maken want heb hier al een lijstje van minstens 10 teksten die toch de moeite waard zijn en die allemaal toch wel een beetje een betekenis hebben voor mij :-)
 
Bij deze ook een welgemeende bedankt richting de fijne mensen die mij met hun mailtjes toch een beetje wakker houden zo vroeg op dag :-)

10:47 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

weer naar de mft? you are addicted :s

Gepost door: Anne | 11-08-05

*** "Happy happy happy... maar toch een beetje moe!"
Ik herken het helemaal! ;-)
Nog een fijne donderdag Lady!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 11-08-05

De commentaren zijn gesloten.