27-12-05

here we go again ...

yep, het heeft nog lang geduurd eigenlijk ... de volle week en half bijna ... voor ik begon na te denken over die "wrange" nasmaak die "mijn" afterparty had nagelaten ...
Heb ik zin om nog is helemaal mezelf belachelijk te maken, heb ik zin om het nog is onnodig ingewikkeld te maken (en het was al zo ingewikkeld) ... heb ik zin om het allemaal nog is te laten gebeuren?
En dit omwille van enkele commentaren die ik te horen kreeg via een goeie kameraad van het "onderwerp" in kwestie ... commentaren die ik officieel niet mocht weten maar die me toch weer deden nadenken (en die me toch best wel iets deden - ook al geef k het niet graag toe) over de voorbije maanden ... geef ik het op of geef ik het nog wat tijd.
Een goed jaar geleden (september 2004) heeft de persoon in kwestie me onbewust best wel pijn gedaan (oké twas niet de bedoeling maar soit), het heeft me bijna een volledig jaar gekost om het allemaal achter me te laten en nu ... nu begint het weer van voor af aan ... is het niet makkelijker om te blijven geloven in het sprookje (waarin ik onlangs bleek te geloven) waarvan ik hoopte dat het een happy ending zou hebben maar waarvan ik wist dat er toch nooit iets zou gebeuren ... heb ik zin om om in de realiteit te leven en mijn droomwereld achter te laten ... ik weet het niet. Reality or a fairy tale ... what to choose?
 
Anywayz, even iets anders ... kben blij dat mijn beide sites het zo fantastisch goed hebben gedaan het voorbije jaar. MSN bracht me bijna 1000 bezoekertjes op een paar maanden en m'n andere site werd meer dan 13000 keer bezocht op nog geen jaar tijd ... een aantal van die mensen kende ik al, een aantal heb ik mogen leren kennen en kheb dankzij die site fantastische vrienden bijgekregen ... thank you and may all your wishes come true for life ...


15:21 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

en jawel ik kom hier nog steeds graag lezen :)

Gepost door: Anne | 27-12-05

De commentaren zijn gesloten.