02-01-06

A new year ... a new life ...

I'm back and feeling great! :-) Mijn vakantie zit er ook alweer op en ik heb me de hele vakantie (op 1 dag na) bezig gehouden met slapen en films kijken, weer een paar pareltjes (kan je een horrorfilm een pareltje noemen??) gezien en ben bijgeslapen ...
Ondertussen mogen we al 2 dagen 2006 schrijven dus is het weer is tijd voor nieuwjaarswensen van deze kant van het land  :-)
Ik wens jullie alleen maar goeie dingen toe voor dit en de komende jaren ... may all of your wishes come true ... for life (danku Kane).
Ik hoop dat iedereen er een fantastische oudejaarsavond en nieuwjaarsdag van heeft gemaakt?
Ik heb met oudjaar niets gedaan maar dan ook echt niks niks niks ... thuis gebleven met the family, drank en hapjes ... what could possibly go wrong? Met nieuwjaar zijn we gaan eten en ja daar kan je ook al niet al te veel verkeerd mee doen!
Kheb niet echt al te veel goeie voornemens voor 2006 (geloof mij, dat heeft toch geen zin) maar hou het bij "live life to the fullest" ... en ik wil hier ook graag mijn best doen om niet meer zo melodramatisch te doen zoals ik de voorbije maanden deed ... het had een (slechte) reden maar het wordt wel is tijd dat het gedaan is met al dat gedoe! Er zijn ergere dingen in de wereld!
Dit jaar wordt een fantastisch jaar (en ik heb grootse plannen!)... I can feel it :-) Dit om duidelijk te maken dat het goed met mij gaat!
Gedaan met het idiote droomwereldje ... hoe kon ik daar in godsnaam ooit in geloven? Naïef is my middle name :-)) Nu ja, ik haat het als ze tegen mij liegen dus de beslissing was rap gemaakt ... :-)
Soit, tis goed geweest ... nu is het aan mij om de spellekes te spelen :-)
 
Bij deze ook een welgemeende gefeliciteerd richting my best friend ever (you know why meid!) en natuurlijk ook een zeer welgemeende thank you die kant uit ... zonder jou zou ik nooit zijn wie ik nu ben ... love ya!
 

19:41 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

een heel gelukkig nieuwjaar :)

Gepost door: Anne | 02-01-06

Vriendschap Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld met een vriendin als jij! Ik ben dankbaar dat ik jou mag kennen en je vriendin mag zijn!
We verrijken elkaar! By the way, mijne schat is dol op tattoo's misschien help jij er eentje uitzoeken voor mij dan? :-))Voor een onopvallend plaatsje.
xxx

Gepost door: Annemie | 02-01-06

A zo positief! houe meid! En ik wens jou het beste jaar ever! Je verdient het...x

Gepost door: casper | 03-01-06

:-) Horrorfilms kunnen ook pareltjes zijn. Welke pareltjes hebt ge gezien?

Gepost door: fILLE | 03-01-06

hey hey!! zo mag ik ht horen! live tot the fullest! da's ook mijn voornemen dit jaar! ;-)

Gepost door: lord cms | 03-01-06

De commentaren zijn gesloten.