15-01-06

Update ... again :-)

Het gaat goed, echt ... mentaal gaat het steeds beter en ik ben zo goed als mijn eigen happy zelve.
Fysiek nog steeds erg moe en het zal er niet op beteren, de komende weken worden echt hell. Maar ik hoorde deze week iets heel wijs (thanks Fille ): "het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt dan spijt te hebben van iets dat je niet gedaan heb" en voila dus heb de komende weken extra veel dingen te doen omdat ik geen spijt wil hebben omdat ik iets niet heb gedaan :-)

Enfin, mijn nieuwe voornemen ... een beetje heel veel minder naar de Magical Flying ... gaan kijken, tis goed geweest ... en vooral meer tijd maken voor ECHTE dingen. Friends, family, mensen die echt zijn wie ze zijn en zich niet anders voordoen ... je kent het wel. Ik moet ook dringend wat mensen terugzien, vrienden van aant zeetje, nieuwe mensen, een paar bloggers ...

Vorige week vrijdag had ik de meest fantastische avond, gewoon lekker eten bij mijn beste vriendin thuis en gewoon babbelen over vanalles en nog wat, over kleinigheden maar ook over de belangrijkste dingen in het leven.
Het einde van de winter is in zicht (we denken positief!) dus mijn favoriete coverbandje zal hopelijk ook weer wat meer mogen optreden ... I can't wait!
Ik ben ook weer beginnen sporten dus dat houd mij ook al 5 van de 7 dagen bezig, gooi daar nog wat afspraken bij de kinesist en de garage tussen en mijn weekjes zitten ook weer meer dan vol.
Gisteren was het nog is Ladies Movie Night in de Utopolis, echt een van de beste initiatieven die ze daar uit de grond gestampt hebben. Je betaald nog geen 10 euro voor je ticket en je wordt echt verwend met cadeautjes, een avant-premiere (deze keer "Rumour has it" met Jennifer Anniston en *grrr* Kevin Costner), champagne, ... kheb meteen mijn tickets voor volgende maand besteld ) Verder eindelijk mijn nieuwe nest besteld, de matrassen werden zaterdag al geleverd, de boxspring pas de 21ste dus nog effe geduld oefenen!

 

Iemand Eurosong 06 gezien? Ik wel en ben helemaal gewonnen voor de jongens van Fantoom. Misschien niet het meest hoogstaande nummer, misschien niet de meest schitterende tekst maar ik hou wel van dat jongensachtige, jeugdige geweld ... zoals Johnny Logan al zei, er zitten erg veel ideeën in en ik ben benieuwd naar meer

Anywayz, dat was het weer zo ongeveer voor vandaag ... dit mailtje nog naar huis versturen en ik kan moet maar effe knippen en plakken om dit vanavond te posten!

10:30 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) hey blij dat je je aan het herpakken bent en niet bij de pakken blijft neerzitten! enjoy life!!!

Gepost door: lord cms | 15-01-06

* Yay! Die Ladies Movies Night .. 't Is eerste da 'k daar van hoor ma klinkt héél interessant :) Was de film goe? :p 'k Had meegedaan om tickets te winnen voor de Flair première morgen ma 't is ni gelukt deze keer :( :p

Gepost door: LittleStar | 15-01-06

De commentaren zijn gesloten.