31-01-06

still falling ...

Hij en ik hebben een haat-liefde verhouding. Oké er is geen hij EN ik en ook geen verhouding maar op dit moment is het haat ...

Onder het motto "beter spijt hebben van iets dat je hebt gedaan ..." en onder dwang van mijn collega's heb ik een bericht gestuurd om te vragen of hij iets wou gaan drinken ... guess what, geen antwoord  

De hele ochtend waren we al aan het smsen en sinds dat laatste smsje is het stil ... te stil ... en dan begint het gepieker: wat is er mis met mij, hebben zijn kameraden het dan zo verkeerd als ze het over zijn gevoelens hebben ... Enfin tis wel een koude douche na het gezellige avondje dat ik vrijdag met hem had ... what to do, what to do  grrr, ik haat het!!!

15:51 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

29-01-06

Falling ...

Ik kwam dit weekend tot de pijnlijke ontdekking dat I might really really like him and that it's not just a game I'm playing ... en nu???

Not again ...

16:58 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

19-01-06

Heppie!

Goh, het is lang geleden dat ik nog zo goedgezind was!
Gisteren kreeg ik de kans (Thanks San!) om een volleybalmatch voor de CEV-cup te gaan kijken ... in Frankrijk!
En dat was nog niet het beste want wie speelde er die volleybalmatch? Tourcoing en jawel ... Paris Volley.
Paris Volley, de nieuwe ploeg van mijn grote idool Ralph Bergmann (u zag vast en zeker wel de fantastische foto's in het fotoalbum op deze site :-)). Ik vind hem trouwens een van de mooiste mannen die ik ooit heb gezien dus bij deze, das mijn type (en ja gelukkig, smaken verschillen!).
Ik was net weer 14 ipv 24 en een hysterische puber was er, bij wijze van spreken, niets bij :-))
Onder het motto "beter spijt hebben van iets dat je gedaan hebt dan spijt te hebben van iets wat je niet gedaan hebt " heb ik de mens een, lekker bezweet, trainingsshirt armer gemaakt (het wedstrijdshirt mocht hij nu, midden in de competitie, niet weggeven) en dat shirt heeft vannacht met mij het bed gedeeld (tja :-)). Een kinderhand is toch snel gevuld! :-)
Het was fantastisch om hem nog is te mogen zien spelen en de plannen voor een volgende bezoekje zijn gemaakt. Ergens in maart zou Paris Volley opnieuw in Tourcoing spelen en aangezien Tourcoing niet zo ver is (en Parijs wel :-)) zie ik dat al volleeeeeeedig zitten ... :-))
Tot zover mijn overenthousiaste postje van vandaag ... ciao!

19:17 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

15-01-06

Update ... again :-)

Het gaat goed, echt ... mentaal gaat het steeds beter en ik ben zo goed als mijn eigen happy zelve.
Fysiek nog steeds erg moe en het zal er niet op beteren, de komende weken worden echt hell. Maar ik hoorde deze week iets heel wijs (thanks Fille ): "het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt dan spijt te hebben van iets dat je niet gedaan heb" en voila dus heb de komende weken extra veel dingen te doen omdat ik geen spijt wil hebben omdat ik iets niet heb gedaan :-)

Enfin, mijn nieuwe voornemen ... een beetje heel veel minder naar de Magical Flying ... gaan kijken, tis goed geweest ... en vooral meer tijd maken voor ECHTE dingen. Friends, family, mensen die echt zijn wie ze zijn en zich niet anders voordoen ... je kent het wel. Ik moet ook dringend wat mensen terugzien, vrienden van aant zeetje, nieuwe mensen, een paar bloggers ...

Vorige week vrijdag had ik de meest fantastische avond, gewoon lekker eten bij mijn beste vriendin thuis en gewoon babbelen over vanalles en nog wat, over kleinigheden maar ook over de belangrijkste dingen in het leven.
Het einde van de winter is in zicht (we denken positief!) dus mijn favoriete coverbandje zal hopelijk ook weer wat meer mogen optreden ... I can't wait!
Ik ben ook weer beginnen sporten dus dat houd mij ook al 5 van de 7 dagen bezig, gooi daar nog wat afspraken bij de kinesist en de garage tussen en mijn weekjes zitten ook weer meer dan vol.
Gisteren was het nog is Ladies Movie Night in de Utopolis, echt een van de beste initiatieven die ze daar uit de grond gestampt hebben. Je betaald nog geen 10 euro voor je ticket en je wordt echt verwend met cadeautjes, een avant-premiere (deze keer "Rumour has it" met Jennifer Anniston en *grrr* Kevin Costner), champagne, ... kheb meteen mijn tickets voor volgende maand besteld ) Verder eindelijk mijn nieuwe nest besteld, de matrassen werden zaterdag al geleverd, de boxspring pas de 21ste dus nog effe geduld oefenen!

 

Iemand Eurosong 06 gezien? Ik wel en ben helemaal gewonnen voor de jongens van Fantoom. Misschien niet het meest hoogstaande nummer, misschien niet de meest schitterende tekst maar ik hou wel van dat jongensachtige, jeugdige geweld ... zoals Johnny Logan al zei, er zitten erg veel ideeën in en ik ben benieuwd naar meer

Anywayz, dat was het weer zo ongeveer voor vandaag ... dit mailtje nog naar huis versturen en ik kan moet maar effe knippen en plakken om dit vanavond te posten!

10:30 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

06-01-06

update ...

  • Mentaal voel ik me veel beter dan enkele maanden terug, top dus ...
  • Fysiek: ik ga eronderdoor, ik ben zo moe ... ik heb tijdens mijn vakantie een hele week geslapen en films gekeken en ik ben nog steeds verschrikkelijk moe. Ik krijg mezelf amper uit bed gesleept, zelfs na voldoende uren slaap. Na het werk kom ik thuis met net genoeg energie om me te eten, me naarboven te slepen en in voor tv in slaap te vallen ... en ik haat het!!!
  • @ Fille: The Ring vond ik een van de beste film ooit en Skeleton Key was ook niet slecht. Liggen nog te wachten qua thriller/horrorfilms: Rosered, Fear dot Com, The Ring II en alle Exorsist films - al heb ik er daar al eentje van gezien :-))
  • De conclusie: ik leef nog maar hier op het werk is het ook lekker druk en een beetje heel weinig energie ...
17:19 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

02-01-06

A new year ... a new life ...

I'm back and feeling great! :-) Mijn vakantie zit er ook alweer op en ik heb me de hele vakantie (op 1 dag na) bezig gehouden met slapen en films kijken, weer een paar pareltjes (kan je een horrorfilm een pareltje noemen??) gezien en ben bijgeslapen ...
Ondertussen mogen we al 2 dagen 2006 schrijven dus is het weer is tijd voor nieuwjaarswensen van deze kant van het land  :-)
Ik wens jullie alleen maar goeie dingen toe voor dit en de komende jaren ... may all of your wishes come true ... for life (danku Kane).
Ik hoop dat iedereen er een fantastische oudejaarsavond en nieuwjaarsdag van heeft gemaakt?
Ik heb met oudjaar niets gedaan maar dan ook echt niks niks niks ... thuis gebleven met the family, drank en hapjes ... what could possibly go wrong? Met nieuwjaar zijn we gaan eten en ja daar kan je ook al niet al te veel verkeerd mee doen!
Kheb niet echt al te veel goeie voornemens voor 2006 (geloof mij, dat heeft toch geen zin) maar hou het bij "live life to the fullest" ... en ik wil hier ook graag mijn best doen om niet meer zo melodramatisch te doen zoals ik de voorbije maanden deed ... het had een (slechte) reden maar het wordt wel is tijd dat het gedaan is met al dat gedoe! Er zijn ergere dingen in de wereld!
Dit jaar wordt een fantastisch jaar (en ik heb grootse plannen!)... I can feel it :-) Dit om duidelijk te maken dat het goed met mij gaat!
Gedaan met het idiote droomwereldje ... hoe kon ik daar in godsnaam ooit in geloven? Naïef is my middle name :-)) Nu ja, ik haat het als ze tegen mij liegen dus de beslissing was rap gemaakt ... :-)
Soit, tis goed geweest ... nu is het aan mij om de spellekes te spelen :-)
 
Bij deze ook een welgemeende gefeliciteerd richting my best friend ever (you know why meid!) en natuurlijk ook een zeer welgemeende thank you die kant uit ... zonder jou zou ik nooit zijn wie ik nu ben ... love ya!
 

19:41 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |