05-07-06

A Brand

Laat ons beginnen bij het begin ... ondertussen ook alweer 2 weken geleden!

A Brand! We hadden al een tijdje ontdekt dat ze enkele nummers mochten spelen in het TMF-café, nu geraak je daar natuurlijk alleen maar binnen door tickets te winnen. Wat een "stressy" gedoe, je kan maar 1x meedoen aan die wedstrijd op de site van TMF (en ik MOEST tickets hebben ) en dan is het afwachten en afwachten en afwachten tot je op het allerlaatste moment bericht krijgt dat je tickets hebt gewonnen, pfew!

Wij dus naar Lint, wat bleek ... er was gratis drank (Palmkes!) en het was er ongeloooooooooofelijk warm! A Brand heeft 4 nummers mogen brengen (binnenkort op een tv near you!) en daarna hadden ze nog ergens een concertje in de Lilse Bergen. Na die 4 nummers onnozel doen hadden wij eigenlijk nog geen zin om naar huis te gaan maar ook geen zin om in die hitte te blijven rondhangen dus wij de landkaart gepakt en blijkbaar was de afstand Lint-Lilse Bergen nog niet al te groot.

We zijn dus doorgereden naar de Lilse Bergen waar we herkend werden door een goddelijke gitarist ... hier speelden ze een volledige set en hebben we echt alles gegeven  ... god twas een zeer fijne avond ...

 

20:19 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

tof! Leuk zeg! Kom je niet naar Boomtown, daar spelen ze ook tijdens de gentse feesten! Ik ga alleszins zeker kijken!! (en tnx voor de comment op mijn blogje :-) )

Gepost door: Josie | 06-07-06

aha 'k lees hierboven door Josie dat ze naar Gent komen ook, misschien ga ik dan wel eens luisteren :)

Gepost door: Manlome | 06-07-06

wel ik verlang al naar Boomtown want vorig jaar vond ik ze super! :)

Gepost door: Anne | 09-07-06

De commentaren zijn gesloten.