14-07-06

Closed ... due to holiday!

Jawel, u leest het goed ... ik ben binnen dit en 5 uurtjes officieel met vakantie!

2 weken niks doen en genieten van dat niks doen! Daarna kom ik weer 2 weken werken en daarna weer een week vakantie! Ik mag niet klagen al denk ik soms verlangend terug naar de schoolvakanties die soms 3 maanden duurden ...

What's on the agenda? Wel bitter weinig eigenlijk ... morgen speelt het bandje en werd ik gevraagd om nog wat extra foto's te nemen. Zondag trek ik naar zee en daarna hopelijk naar Boomtown waar A Brand weer het best van zichzelf zal geven. Dit laatste staat helaas blijkbaar nog niet helemaal vast (door het gezelschap dat zich niet zo lekker voelt) dus willen jullie allemaal bidden, hopen & duimen dat dit wel kan doorgaan want heb wel nood aan een portie goeie muziek!

Verder staat er nog een weekendje Disneyland (again, twordt saai ) op de planning voor de verjaardag van mijn zus. Die veraardag wordt dan ook nog gevierd met een etentje en de 31ste ben ik alweer op post!

Het kan zijn dat ik tussendoor hier nog wel iets kan posten maar moest het er niet van komen ... dan weten jullie dat ik van de zon aan het genieten ben!

 

Update: moesten jullie me nodig hebben (je weet nooit natuurlijk ) op de e-mail van het werk ben ik de komende 2 weken dus niet te bereiken maar de meesten hebben m'n nummer of privé-mailadres wel en zo niet, u kan me dit steeds vragen via de "reacties"!

 

13:23 Gepost door ~me ...~ in Muziek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

zondag weet ik niet of ik op tijd in gent geraak voro boomtown, gentse feesten ben ik wel paraat 's avonds want voerdag "werk" ik ;-)
have fun

Gepost door: lord cms | 14-07-06

zoals al gezegd, duim en bid ik da je naar Gent geraakt. Al is t met de velo...
Succes! en geniet van je vakantie... Profiteer er van!

Gepost door: M. | 14-07-06

De commentaren zijn gesloten.