28-07-06

Geschift ...

Gisterennacht kreeg ik een smsje met de vraag of ik eigenlijk nog vrijgezel was ... Ik wist niet hoe snel ik moest terugsturen dat ik idd single ben maar dat ik dat heeeeeeeelemaal niet erg vond ... ik kreeg het er al helemaal benauwd van, ik hou er niet van als mensen te dicht komen ... Nee, Dana wacht liever op haar grote liefde en is zo al 2 jaar van haar leven kwijt gespeeld (en het ziet er naar uit dat het nog wel meer jaren zullen worden) ... echt, af en toe vraag ik me af waarom ik niet gewoon een beetje normaal kan doen ... (ach ja normaal doen is zwaar overschat )

 

Kheb wel nog een terraske gedaan met de grote liefde op de Gentse Feesten dus das dan weer de positieve noot zeker?

12:22 Gepost door ~me ...~ in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Wacht efkes hé ik volg niet helemaal. Je bent vrijgezel maar je ziet wel iemand zitten, correct? Dat is dan Grote Liefde, als ik het goed heb. Is dat dezelfde jongen van de vorige posts, diegene die niet vrijgezel is? Kwestie van efkes te zien of ik wel op het goeie antwoord hé.

Maar in bovenstaande veronderstelling: als je met iemand in je hoofd zit is het natuurlijk niet evident aandacht te hebben voor andere "opties". Dus, is die Grote Liefde de moeite nog om er tijd en aandacht in te steken? Of moet je misschien eens je hoofd volledig vrij maken (of proberen alleszins, want theorie is altijd evidenter dan praktijk) en genieten van het alleen zijn en van daaruit misschien iemand anders tegenkomen?

Of misschien eens aan Grote Liefde zeggen hoe jij je voelt? Enfin, je kan vele kanten op en ik noem er maar een paar en misschien moet je ook gewoon niets doen (dat is ook een kant).

En nu ga ik zwijgen.

Gepost door: Llleennn | 28-07-06

Ik vraag me hetzelfde af als Leen (en ga dat dus niet herhalen).

Verder: Ik kan ook niet normaal doen en ben ook '2 jaar van mijn leven kwijt'. Zwaar overschat, indeed. ;)

Gepost door: Anneke | 28-07-06

* Hehe :) 't Is niet dezelfde denk ik eh of wel? (en anders ben ik ook nimeer zo goe mee ;) Anyway .. idem dus wat da raar zijn betreft enzo ;) en het te dicht komen .. Enkel heb ik ni eens een Grote Liefde waar 'k op aant wachten ben :s

Gepost door: Kimmi | 28-07-06

hallo Ben even komen piepen! Altijd leuk om eens ergens te gaan rondneuzen, kom gerust ook eens langs...
Zonnige groeten

Giliok

Gepost door: Giliok | 28-07-06

Niet voor het één of ander ... ... maar jij verdient net hetzelfde.
Je weet wat ik je geschreven heb. Mss moet je hierover maar is nadenken.

Gepost door: M; | 28-07-06

@ Llleennn & Anneke :-) Grote liefde en de jongen van de vorige posts zijn niet dezelfde :-) grote liefde is zowaar echt vrijgezel maar tligt allemaal nog niet zo simpel ... Grote Liefde zit in het bandje waar ik zo'n beetje voor "werk" en stel nu dat ik mijn grote bekentenis doe en het niet wederzijds is, zou het nogal vreemd worden om dat "werk" nog te kunnen doen denk ik ... nu ja ik kan het nog veeeeeeeeel ingewikkelder maken, das mijn specialiteit :-)

Gepost door: Dana | 28-07-06

De commentaren zijn gesloten.