28-07-06

My story ...

Ondertussen lezen jullie al meer dan een jaar mijn geknoei op gebied van relaties en wordt het misschien eens tijd om jullie mijn verhaal te vertellen. Kben al een hele tijd aan het twijfelen om ergens anders opnieuw (en anoniemer) te beginnen dus lijkt me dit de ideale gelegenheid om met mijn verhaal af te sluiten ... Een aantal mensen die ik irl ken, komen hier ook soms lezen en de meesten kennen dit verhaal ook nog niet ... velen zullen het niet snappen, anderen zullen me misschien anders gaan bekijken maar de reden waarom ik mijn verhaal hier wil neerschrijven is om het gewoon eens kwijt te kunnen en misschien weet hier iemand wel hoe ik hier nu het beste mee kan omgaan ...

Here we go ...

Ik was 18, de deuren van het uitgaansleven in A. gingen voor me open. Ik had een vriendin leren kennen die in de buurt woonde en waar ik kon blijven slapen. Geen problemen met ongeruste ouders die wilden dat ik om middernacht terug thuis was, makkelijk om feestjes te geven, mensen uit te nodigen e.d.

Kheb 2 mooie jaren beleefd in A., uitgaan, veel mensen om me heen, dansen, ... Ik had wel een paar vriendjes gehad maar dat duurde nooit echt lang en ik wilde met seks wachten tot ik echt de juiste tegenkwam. Dit ging allemaal fantastisch tot die vriendin iemand leerde kennen in ons Noordelijke buurland. Allemaal zeer fijn, die jongen kwam dan ook regelmatig naar België om met ons mee uit te gaan en af en toe bracht hij een vriend mee zodat hij het hele stuk naar België niet alleen moest rijden. En daar zat nu net het probleem ... op een avond bleven ik en beide jongens slapen. Nu had die vriendin maar 2 2-persoonsbedden en het was dus logisch dat zij en haar vriend het ene bed namen en ik en de vriend het andere bed. Nu ik had al meer met mannen in bed gelegen en als het op gewoon slapen aankwam had ik er totaal geen problemen mee. Nu was die vriend het daar blijkbaar niet echt mee eens en heeft hij me aangerand, gebruikt, misbruikt (hoe je het ook wil noemen, twas niet fijn). Nu tegen iemand die 30cm groter is en type bodyguard doe je dus als kleintje niet veel. Ik heb toen met iedereen die ik in A. heb leren kennen (inclusief de beste vriendin), gebroken en ben met opgeheven hoofd vertrokken maar in mij is er ook iets gebroken vrees ik. Sindsdien (en ik spreek ondertussen van een goeie 5 jaar terug dus) heb ik schrik van mannen. Mailen, smsen, ... lukt allemaal perfect, zolang alles maar op een afstandje blijft. Het klinkt ongelofelijk dom maar ik laat geen enkele man dicht bij me komen. Natuurlijk is er ook de nood aan affectie, aan een paar stevige armen om in te schuilen en gewoon het gezelschap maar zelfs daarvoor lijk ik mijn angst niet te kunnen overwinnen. Van zodra iemand ook maar te dichtbij me komt, ren ik weg ... Ik heb ook mijn dromen over mooie relaties, kids op zijn tijd, ... maar ik weet niet goed hoe ... de Grote Liefde heeft tot nu toe steeds afstand gehouden maar van zodra ik via via iets vernam van gevoelens voor ondergetekende ben ik ook heel erg bang geweest. Tot nu toe heeft de man in kwestie nooit zelf over gevoelens voor mij gesproken en zie ik dat eerlijk gezegd nooit gebeuren. Maar ik vraag me af wat er zou gebeuren moest hij dat wel doen. Er is maar 1 iemand die me voorlopig kan overtuigen om iets aan die angst te doen en dat is hij. Maar hij weet het niet en zal het waarschijnlijk ook nooit weten ... waarom? Zo blijft het allemaal veilig op een afstand ...

 

Dit is het voorlopige einde van lady-jane.skynetblogs.be ... ik duik wel weer op maar hoe, waar of wanneer liggen nog niet vast. Wat wel vast ligt is het feit dat het wss een pak anoniemer zal gebeuren.

 

Bedankt voor al jullie fijne reacties!

17:49 Gepost door ~me ...~ in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Geschift ...

Gisterennacht kreeg ik een smsje met de vraag of ik eigenlijk nog vrijgezel was ... Ik wist niet hoe snel ik moest terugsturen dat ik idd single ben maar dat ik dat heeeeeeeelemaal niet erg vond ... ik kreeg het er al helemaal benauwd van, ik hou er niet van als mensen te dicht komen ... Nee, Dana wacht liever op haar grote liefde en is zo al 2 jaar van haar leven kwijt gespeeld (en het ziet er naar uit dat het nog wel meer jaren zullen worden) ... echt, af en toe vraag ik me af waarom ik niet gewoon een beetje normaal kan doen ... (ach ja normaal doen is zwaar overschat )

 

Kheb wel nog een terraske gedaan met de grote liefde op de Gentse Feesten dus das dan weer de positieve noot zeker?

12:22 Gepost door ~me ...~ in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

20-07-06

DIM underwear for men ...

Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorig postje ... helaas is de date niet geëindigd met een ontbijt maar dat was dan ook helemaal het plan niet daar mijn date eigenlijk ook helemaal geen vrijgezel is  Goh het is moeilijk om hier het hele verhaal te doen (het zou wel allemaal iets logischer klinken dan ), het zou vervelend zijn moest de date in kwestie hier ooit terecht komen en z'n hele verhaal hier kunnen lezen, het is zo al pijnlijk genoeg vrees ik

Laat het ons erop houden dat hij ongelukkig is in zijn (gewelddadige) relatie en het nodige doet om te kunnen vertrekken (maar zoals jullie al wel kunnen inbeelden is zoiets niet altijd even simpel) ... zoals in het vorige postje ook gezegd was de date ook niet echt een date te noemen maar vooral het bieden van troost en bemoedigende woorden ... Ik ken hem al langer van ziens maar nu 3 weken terug hebben we echt een aantal uren zitten babbelen en heeft hij me zijn verhaal gedaan en heb ik hem mijn nummer gegeven (in geval van nood aan een beetje vriendschap) en sinds hebben we alle dagen zitten smsen dus het klikt wel. Hij ligt me qua persoonlijkheid echt wel en het mag gezegd worden, hij ziet er ook ongelofelijk goed uit  anywayz, wat ik eigenlijk wou zeggen: ik mis zijn gezelschap eigenlijk al wel een beetje  nu we zien wel hoe het allemaal afloopt, hij kan alleszins op mij rekenen ... no matter what.

Het volgende songtekstje is dan ook helemaal van toepassing:

Do you feel broken, like nothing matters anymore
Do you feel hopeless, wondering how things ever came this far
I know you’re lonely, I know just what you’re going through
You’re not alone here, we all once dealt with issues like you do

I know you’re screaming and no one listens anymore
I know the feeling, misunderstood and insecure
I know you’re longing for someone out there to reply
When all you’re asking is someone’s heart to dry your eyes

Here’s the deal: you’re not alone, tonight
We’ll sort things out, you’re not alone
Cross my heart and hope to die

Do you feel broken, do you feel lost
Do you feel hopeless, misunderstood and insecure
I know you’re longing for someone out there to reply
When all you’re asking is someone’s heart to dry your eyes

Here’s the deal: you’re not alone, tonight
We’ll sort things out, you’re not alone
Cross my heart and hope to die

There’ve been times when I said, I can’t bleed any longer
Now I’m glad I didn’t fall

Here’s the deal: you’re not alone, tonight
We’ll sort things out, you’re not alone
Cross my heart and hope to die

 

Cross my Heart ~Nailpin~

 

Kheb nu net heel mijn gedoe hierboven herlezen en kvind het persoonlijk zeer slecht geschreven maar ik kan het op dit moment niet beter uitleggen

 

PS: over de titel van de post hou ik wijselijk mijn mond

20:50 Gepost door ~me ...~ in Liefde | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

18-07-06

Dates...

Dana heeft een date vanavond ... oké ja, date is in dit geval een groot woord maar it involves ondergetekende en iemand van het mannelijke geslacht, alleen ...  en ik zie het zo nie zitten eigenlijk, i don't do dates

Kben een ongelofelijk watje met een beetje tekort aan zelfvertrouwen ... binnen een uurke moet ik vertrekken en ik heb niks om aan te doen, moet helemaal alleen naar daar rijden, helemaal alleen naar parking zoeken ... waarom heb ik altijd zo'n idiote ideeën?

Enfin, ik duik terug mijn kleerkast in ... kheb nog een aantal mailtjes te beantwoorden en ik beloof dat ik mijn best doe om dat zeker deze week nog te doen lieve mensen!

 

Update: kwas dan ook nog is mijn eigen 22.000ste bezoeker, goe bezig

 

 

17:46 Gepost door ~me ...~ in Liefde | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

14-07-06

Closed ... due to holiday!

Jawel, u leest het goed ... ik ben binnen dit en 5 uurtjes officieel met vakantie!

2 weken niks doen en genieten van dat niks doen! Daarna kom ik weer 2 weken werken en daarna weer een week vakantie! Ik mag niet klagen al denk ik soms verlangend terug naar de schoolvakanties die soms 3 maanden duurden ...

What's on the agenda? Wel bitter weinig eigenlijk ... morgen speelt het bandje en werd ik gevraagd om nog wat extra foto's te nemen. Zondag trek ik naar zee en daarna hopelijk naar Boomtown waar A Brand weer het best van zichzelf zal geven. Dit laatste staat helaas blijkbaar nog niet helemaal vast (door het gezelschap dat zich niet zo lekker voelt) dus willen jullie allemaal bidden, hopen & duimen dat dit wel kan doorgaan want heb wel nood aan een portie goeie muziek!

Verder staat er nog een weekendje Disneyland (again, twordt saai ) op de planning voor de verjaardag van mijn zus. Die veraardag wordt dan ook nog gevierd met een etentje en de 31ste ben ik alweer op post!

Het kan zijn dat ik tussendoor hier nog wel iets kan posten maar moest het er niet van komen ... dan weten jullie dat ik van de zon aan het genieten ben!

 

Update: moesten jullie me nodig hebben (je weet nooit natuurlijk ) op de e-mail van het werk ben ik de komende 2 weken dus niet te bereiken maar de meesten hebben m'n nummer of privé-mailadres wel en zo niet, u kan me dit steeds vragen via de "reacties"!

 

13:23 Gepost door ~me ...~ in Muziek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-07-06

Forza Italia!

Italië is wereldkampioen ... en ik lach me dood met al mijn Franstalige collega's die treuren om hun "Zizou"

Enfin ik had van in het begin al voorspeld/gehoopt dat Italië of Portugal wereldkampioen zou worden, twordt te saai als iedereen Brazilië of Frankrijk zegt  Damn ik had geld moeten inzetten ...

 

Toch effe melden (om de supporters van Zizou & z'n team niet allemaal tegen me te krijgen ) dat ik natuurlijk ook vind dat Frankrijk helemaal niet slecht heeft gespeeld dit WK (al vond ik zijn actie tijdens de finale wel zeer teleurstellend ...)

15:43 Gepost door ~me ...~ in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-07-06

The car ...

Ondertussen ben ik bijna een week de trotse eigenaar van mijn nieuwe (oude) auto ... tis wennen maar ik mag echt niet klagen. Hoe zeer ik mijn oude autootje ook mis (we hebben veel mooie momenten meegemaakt ), de nieuwe is echt pure luxe!

Mijn zus zit hier ook al op mijn vingers te kijken (het nadeel van een computer delen ) dus hou ik het maar bij twee foto's: the old and the new!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe trots?

 

The old:

 

and the new:

 

20:02 Gepost door ~me ...~ in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

05-07-06

A Brand

Laat ons beginnen bij het begin ... ondertussen ook alweer 2 weken geleden!

A Brand! We hadden al een tijdje ontdekt dat ze enkele nummers mochten spelen in het TMF-café, nu geraak je daar natuurlijk alleen maar binnen door tickets te winnen. Wat een "stressy" gedoe, je kan maar 1x meedoen aan die wedstrijd op de site van TMF (en ik MOEST tickets hebben ) en dan is het afwachten en afwachten en afwachten tot je op het allerlaatste moment bericht krijgt dat je tickets hebt gewonnen, pfew!

Wij dus naar Lint, wat bleek ... er was gratis drank (Palmkes!) en het was er ongeloooooooooofelijk warm! A Brand heeft 4 nummers mogen brengen (binnenkort op een tv near you!) en daarna hadden ze nog ergens een concertje in de Lilse Bergen. Na die 4 nummers onnozel doen hadden wij eigenlijk nog geen zin om naar huis te gaan maar ook geen zin om in die hitte te blijven rondhangen dus wij de landkaart gepakt en blijkbaar was de afstand Lint-Lilse Bergen nog niet al te groot.

We zijn dus doorgereden naar de Lilse Bergen waar we herkend werden door een goddelijke gitarist ... hier speelden ze een volledige set en hebben we echt alles gegeven  ... god twas een zeer fijne avond ...

 

20:19 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

04-07-06

Binnenkort heel veel meer!

Het is er de laatste dagen nog niet van gekomen om hier te komen posten en kheb best wel veel te vertellen eigenlijk!

Op dit moment ben ik precies 24u de eigenaar (allez samen met de bank dan ) van mijn nieuwe (oude) auto. Dus een dezer komen er ook fotootjes van de auto's aan. Tussendoor heb ik de sexy mannen van A Brand ook weer aan het werk gezien en werd ook dit vastgelegd op foto!

Verder is het soapgehalte in mijn eigenste leventje ook weer gestegen en is het net een tikkeltje te warm voor ondergetekende

Ik doe m'n best om deze week nog is iets serieus (en met foto's!) te posten!

 

 

10:11 Gepost door ~me ...~ | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |